Urmărește emisiunea live


Horoscop, vineri 17 ianuarie 2020

Horoscop. Dacă șefii îți cer să fii mai comunicativ la locul de muncă, să știi că este spre binele tău.

Berbec

Încearcă să nu te implici prea mult în problemele prietenilor. Compasiunea este bună, dar nu și atunci când oamenii nu îți cer ajutorul.

Taur

Dacă șefii îți cer să fii mai comunicativ la locul de muncă, să știi că este spre binele tău. Orice amânare nu poate decât să îți dăuneze.

Gemeni

Găsești repede soluții la orice situație încâlcită sau provocatoare. Vei fi apreciat și dat ca exemplu. Evită împrumuturile.

Rac

Te străduiești să ieși în evidență la serviciu, darașteptările tale sunt prea mari. Discută cu partenerul orice problemă apărută între voi.

Leu

Oboseala te urmărește peste tot, chiar și atunci când ieși în oraș cu prietenii. Poate că ar fi mai bine să începi să prioritizezi și să mai refuzi invitații.

Fecioară

Nu te simți deloc în largul tău astăzi. Partenerul vrea să te înveselească dar nu știe ce te necăjește. Încearcă să nu intri în niciun conflict.

Balanță

Astăzi nu ții cont de ce zic apropiații sau colegii, ci doar de ce simți tu. Vrei să te retragi în căminul tău, să petreci mai mult timp singur.

Scorpion

Vei găsi alinare și înțelegere în brațele persoanei dragi. Sau în urma unei discuții telefonice. Lasă mândria și nu ezita să o contactezi.

Săgetător

Dacă ai o datorie mai veche, este cazul să o stingi sau să negociezi o rambursare mai avantajoasă. Trebuie să fii atent la cum comunici.

Capricorn

Te cuprinde frica atunci când vrei să iei o decizie importantă pentru tine și familia ta. Cale de întoarcere nu mai există, deci nu mai amâna!

Vărsător

Îți recapeți flerul și intuiția, fapt ce va contribui enorm la a transmite cerințele potrivite oamenilor din sfera ta profesională.

Pești

Dacă ești prea tolerant, riști ca oamenii din jurul tău să profite de tine. Fii mai calculat și pragmatic dacă nu vrei să ai tot felul de pierderi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel