Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, vineri, 17 februarie 2017

Berbec

Uneori traiesti din amintiri pe care le consideri mult mai pretioase decat ceea ce iti ofera prezentul, dar fiind atat de concentrat la ce frumoasa era viata ta candva, s-ar putea sa pierzi din vedere sanse excelente care apar chiar azi n calea ta. Da, trecutul tau e frumos, merita sa il folosesti ca pe o resursa de energie pozitiva, ca sa-ti aduci aminte cat de multe lucruri minunate ai invatat pana acum, dar de data aceasta inchide acel capitol si priveste atent la ceea ce ai chiar aici si acum la dispozitie. Prezentul e mult mai valoros si are pentru tine un dar de mare pret, asupra caruia merita sa-ti concentrezi toata atentia.

Taur

Numai de tine depinde sa restabilesti echilibrul intr-o situatie care nu ar face placere nimanui. In mana ta se afla leacul acestei situatii si vei descoperi ca orice problema are rezolvare daca adopti o atitudine optimista, tonica, pozitiva. Lupta cu starile depresive ale celor din jur, spune nu conditiilor impuse de altii, sari peste obstacole cu o atitudine de om liber, descatusat, care are in bagaj toate resursele necesare depasirii oricarui tip de blocaje. Nu exista porti inchise azi in calea ta, nu exista nu pot si nu exista abandon sau amanare. Spui un mare DA in fata provocarii inarmandu-te cu resurse uriase de se poate si astfel nimic nu te mai poate opri din avant!

Gemeni 

Lumea apeleaza cu incredere la tine pentru ca ai reputatia de judecator impartial si corect, care intotdeauna da cele mai juste verdicte. Vei analiza la rece situatia de fata si iti vei exprima parerea cu argumente logice incontestabile. Asculti ambele povesti, si dintr-o tabara si dintr-alta, cu scopul de a extrage o concluzie care sa restabileasca ordinea. Nimeni nu te poate acuza ca tii cu vreuna din parti, pentru ca esti surd si orb la orice influenta din afara. Esti foarte sever cu oricine incearca sa te corupa!

Rac 

Stai ce stai in umbra, dar si cand iesi in fata si iti exprimi punctul de vedere te remarci intr-o aura cu totul speciala, pentru ca emiti o idee stralucita ce merita ascultata de toata lumea cu respect. Poti fi primul in orice confruntare intelectuala, iar competitiile nu te sperie deloc pentru ca te simti bine pregatit si ai incredere in fortele proprii. Stapanirea de sine si siguranta ca ceea ce spui e de valoare te vor propulsa direct in frunte, iar meritele iti vor fi recunoscute pe deplin.

Leu 

Lucrurile cele mai bune se petrec departe de casa sau vin de la distanta, ca atare indreapta-ti atentia spre alte orizonturi. Ori te bate gandul sa pleci la drum lung cu un scop foarte motivant, ori de departe vine acum catre tine o veste profitabila, care iti poate rezolva o serie de probleme. Pe de alta parte, drumurile sunt azi ceva mai costisitoare, fie ca investesti o suma mare in intretinerea masinii, fie ca trebuie sa cumperi un bilet scump pentru a ajunge la o destinatie mult visata. Poate primesti bani de peste hotare.

Fecioara

Esti tinut pe loc de atitudinea pesimista a celor care iti tin companie. Daca ei vad in jur doar ce-i mai rau si nu au nimic de care sa-si agate sperantele, e normal ca, empatic si impresionabil cum esti, sa aluneci si tu pe aceeasi panta descendenta. Mai bine iesi din astfel de medii, pentru ca prezenta lor nu-ti face bine, ci iti taie tot elanul pentru ce vroiai sa faci. Ei iti spun mereu ca nu se poate, ca nu e bine, ca nu va iesi nimic, si, pentru ca esti intr-o pasa emotionala hiper-sensibila la stimuli negativi, te pot trage si pe tine alaturi de ei, plangand unul pe umarul altuia.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel