EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 17 decembrie 2021

Horoscop, vineri, 17 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, vineri, 17 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Sextil Soare-Jupiter.

Luna va tranzita pe toată durata zilei semnul Gemenilor. Și astfel ne apropiem de faza de Lună Plină. Soarele din Săgetător va face un sextil cu Jupiter din Vărsător. Aceste aspecte vor oferi un weekend efervescent. Deci cei care vor zile cu bucurie, chiar vor avea. Cei rezistenți la schimbare vor strâmba din nas.

Berbec

Te vei bucura de compania oamenilor dragi. Și vei fi mai deschis la propunerile lor. Ba chiar te vei implica în evenimente provocatoare.

Taur

Agitația ta și a celor dragi referitoare la bugetul pregătit pentru următoarele zile îți va consuma toată energia. Fii mai deschis la schimbare!

Gemeni

Vei fi unul dintre protagoniștii sfârșitului de săptămâna. Pur și simplu vei deborda de energie și îi vei molipsi pe toți apropiații tăi.

Rac

Ai vrea să te retragi câteva zile alături de persoanele cele mai dragi și dacă se poate, să nu fii deloc deranjat cu problemele altora.

Leu

Vei înțelege că prietenii nu sunt rudele tale și că nu sunt obligați să îți respecte toate dorințele. Și ei au propriile nevoi și doleanțe.

Fecioară

Simți nevoia să te aliezi cu persoanele dragi să luptați împotriva unor nedreptăți. Autoritatea ta va fi pusă la îndoială de cine nu te aștepți.

Balanță

Te vei lovi de situații în care experiența ta nu va mai atât de folositoare. Îți vei propune să acumulezi noi cunoștințe într-un domeniu.

Scorpion

Flerul financiar nu te va scăpă de unele cheltuieli nedorite. Dar până la urmă vei găsi formula potrivită pentru a echilibra bugetul.

Săgetător

Partenerul îți spune multe, dar tu nu știi deloc ce vrea. Și dacă îi vei cere mai multe detalii, va reacționa într-un mod neașteptat.

Capricon

Nu te vei putea implica cu totul în niciun proiect. Energia îți este limitată și ar fi cazul să nu exagerezi cu nimic. Apropiații te vor înțelege.

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu le faci pe plac tuturor și tu să uiți de nevoile tale. Te vei frustra pe urmă și vei sabota clipele petrecute cu apropiații.

Pești

Nu vrei să preiei responsabilitatea pentru absolut nimic. Îi lași pe ceilalți să se ocupe de evenimentele zilei. Familia îți va fi aproape. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel