EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 16 iulie 2021

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Soarele se apropie de o opoziție cu Pluto.

Berbec

La serviciu, vei avea parte de tensiuni sau de momente în care nu te vei ocupa în totalitate de proiectele tale.

Taur

Sfârșitul săptămânii vine cu mai multă muncă decât te-ai fi așteptat. Și acest fapt îți va da peste cap planurile de diseară.

Gemeni

Ai vrea un weekend în care să te și odihnești, dar să ai și momente de distracție. Pentru ultimele îți faci multe calcule.

Rac

Calendarul următoarelor zile va fi realizat în funcție de nevoile casei și ale familiei. Ești dispus să apelezi la multe resurse.

Leu

Ai vrea ca prietenii să îți respecte unele cerințe în ceea ce privește petrecerea weekendului. Și nu accepți niciun refuz.

Fecioară

Vei fi foarte preocupat astăzi. Nici tu nu știi. Sau poate ești cu mintea la multe planuri de viitor. Astfel, nu te vei putea concentra la serviciu.

Balanță

Îți dorești să fie o zi ca toate celelalte la serviciu, însă nu va fi deloc așa. Te vei trezi în mijlocul unor situații destul de tensionate.

Scorpion

Dacă șefii tăi sunt autoritari cu tine, vei avea același comportament cu subordonații sau colegii. Vei acumula destulă furie.

Săgetător

Planurile de weekend sunt cele mai importante. Gândul la ele te vor ajuta să treci mult mai ușor peste ziua aceasta obositoare.

Capricorn

Partenerul vrea să fie mai implicat în planurile tale. S-a simțit cam neglijat în ultima vreme și acum își cere drepturile.

Vărsător

Prietenii îți pot face cunoștință cu o persoană interesantă. Ești destul de sceptic, dar ar fi cazul să fii mai deschis.

Pești

Tu nu te bucuri că vine weekendul. Știi că ai mult de muncă și acasă. Și că va trebui să te ocupi în mare parte de toate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel