Horoscop, vineri, 16 august 2019

Oamenii pe care îi vor cunoațte Vărsătorii sunt importanți
Oamenii pe care îi vor cunoațte Vărsătorii sunt importanți

Horoscop. Taurii să evite să intre în discuții contradictorii cu persoanele apropiate, pe când Racii au impresia că cineva încearcă să îi păcălească atunci când le va cere de bani.

Berbec

Fă tot posibilil să nu fie nevoie să iei astăzi decizii legate de bani. Și nu mă refer de exemplu la cumpărăturile necesare, ci la investiții serioase. Pentru că ideile venite în perioada asta sunt riscante și îți amenință stabilitatea financiară.

Taur

Evită să intri în discuții contradictorii cu persoanele apropiate. Îți sare prea repede muștarul și vei regreta nespus mai târziu. În plus, multe dintre comentariile tale nu sunt obiective și nu ai argumente să câștigi nicio dezbatere. 

 Gemeni

Careul lui Mercur cu Uranus te face foarte atent. Uiți cheile acasă, pleci fără actele importante, te enervezi repede că nu funcționează internetul, interpretezi prea ușor și într-un mod subiectiv tot ce îți spun sau scriu ceilalți. De aici vor apărea nenumărate nemulțumiri. 

Rac

Ai impresia că cineva încearcă să te păcălească atunci când îți va cere de bani. Știi că trebuie să îi dai, dar nu îți convine motivul sau bănuiești că te minte. Mai există și varianta conform căreia vei cheltui bani într-o manieră compulsivă. 

Leu

Partenerul dă semne că te înțelege și te acceptă așa cum ești. Nu se mai poartă așa urât cu tine și chiar te ascultă. Te va invita în oraș sau îți va propune să petreceți timpul diferit față de până acum. La serviciu pot izbucni mici scandaluri. 

Fecioară

Simți o presiune puternică, dar nu îți dai seama de unde. Ești îngrijorat toată ziua și ceilalți vor observa cu ușurință. Ei vor încerca să îți explice că nu este cazul să fii paranoic. Mai multe gânduri neplăcute nu îți dau deloc pace. 

Balanță

Vrei să bravezi în fața colegilor, a prietenilor și a familiei. Cum? Prin a omite fapte sau prin a minți. Nu despre lucruri serioase. Pur și simplu ai nevoie să îți creionezi o altă varianță a vieții tale și consideri că așa vei reuși. Nu exagera totuși. 

Scorpion

Partenerul se va implica în viața ta profesională, pe neașteptate, și dacă altădată ți-ar fi plăcut, acum vei fi supărat și vei face în așa fel încât să simtă asta. Superiorii îți vor da mai multă atenție și vizibilitate. 

Săgetător

Socoteala de acasă nu se va potrivi deloc, dar deloc cu cea de acasă. Mai ales dacă vei călători, vei ieși în oraș sau vei merge la diverse evenimente. Vei scoate mai mulți bani din buzunar pentru absolut orice și nu te vei baza pe banii altora.

Capricorn

Este o zi excelentă să îți ceri înapoi banii împrumutați, dar nu să și dai bani cu împrumut. Vei avea pretenția să afli care este statusul financiar al persoanei iubite sau al unor membri ai familiei. Doar că aceștia se vor simâi foarte jigniți. 

Vărsător

Oamenii pe care îi vei cunoaște astăzi sunt importanți. Așa că dă-le mai multă atenție și încearcă să le intri pe sub piele cum știi tu mai bine. Ai câteva idei despre ce ai mai putea învăța, citi în zilele următoare, dar nu te vei decide așa repede.

Pești

Ai grijă la semnalele venite de la partener sau de la colegii de serviciu. Nu sunt degeaba și au cu siguranță un înțeles ascuns. Cel mai eficient ar fi să îi intrebi, să le ceri explicații, să purtați discuții serioase. Evită-i pe colegii certăreți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel