EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 15 martie 2024

Horoscop. Sezonul Peștilor mai durează până pe 20 martie. 

Ne aflăm, în continuare, în Sezonul Peștilor. Până pe 20 martie, vom deveni sensibili, fricoși, vom căpăta imaginație și ne vom lăsa influențabili. Indiferent de domeniu. 

Berbec

S-ar putea să simți nevoia să stai mai retras, să nu îți consumi energia aiurea și să te înconjori cu oamenii cei mai apropiați. 

Taur

Soarele se va întâlni în curând cu Neptun. Încearcă să nu te bazezi prea mult pe prieteni. În viața lor va fi suficientă instabilitate. 

Gemeni

Vei fi mult mai vizibil în carieră, Depinde doar de tine, dacă se va întâmpla asta din motive plăcute sau din cauza unor greșeli. 

Rac

Ai aspecte favorabile mai ales atunci când este vorba de călătorii sau educație. Principiile tale trebuie să fie de neclintit. 

Leu

Te sperii repede din absolut orice. Ai tendința de a fi chiar ipohondru. Astrele îți recomandă să petreci mai puțin timp în mediul online. 

Fecioară

Cu Soarele în casa a șaptea, vei decide să petreci mai mult timp cu persoanele cele mai dragi. Evită să stai prea mult singur. 

Balanță

Nu este cazul să îți pierzi energia în activități fără rost. Încearcă să îți dai seama care sunt proiectele prioritare cu adevărat. 

Scorpion

Ai nevoie de romantism și iubire. Așa că fă tot posibilul să le obții sau să le oferi. Inspirația este la cote imense. 

Săgetător

Dacă nu îți rezolvi problemele de acasă, nu vei putea funcționa pe celelalte planuri. Ți-ar prii să te ocupi și de bunăstarea gospodăriei. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii mai curios și să nu tragi concluzii bazându-te doar pe experiența ta. Mai învață și din experiența altora!

Vărsător

O mare parte din atenția ta se duce către zona financiară. Dar astrele îți recomandă să nu te îngrijorezi mai mult decât este cazul. 

Pești

Soarele oferă energie și pofta de viață, dar și o doză de egoism. Astrele te invită să fii mai atent și la semnalele organismului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel