HOROSCOP, vineri 14 aprilie 2017

Berbec

Muncesti cu sarg, pentru ca ai nevoie de bani si esti convins ca la finalul eforturilor de acum te asteapta si rezultatele palpabile pe care le astepti. Ba chiar esti capabil sa lucrezi si peste program, peste puterile tale practic, pentru ca fiecare ora care trece te apropie si mai mult de roadele pe care le visezi. Merita sa tragi tare acum, pentru ca nu mai e mult pana la scopul propus, dar nici nu aluneca spre exces de zel sau extenuare, care te pot face sa gresesti. Organizeaza-te mai bine, fara a-ti consuma toate resursele de energie.

Taur

Chiar daca vii acasa nervos dupa o zi incarcata la serviciu, prezenta celor din familie are rol benefic asupra psihicului tau. Intelegerea cu care te trateaza cei dragi, dorinta lor de a te ajuta sa uiti de probleme te impresioneaza si te relaxezi ca prin farmec. Nu pune la suflet necazurile de peste zi, pentru ca vei uita de ele imediat ce copiii te vor coplesi cu jocurile lor iar partenerul de viata iti va arata imensa intelegere. Alinare gasesti numai acasa!

Gemeni

Uneori, nu stii sa profiti de sansele bune ci le lasi sa treaca pe langa tine din cauza inhibitiilor sau a neincrederii in propria persoana. Ti se ofera pe tava un moment benefic tie, dar s-ar putea sa nu pui mana pe el din cauza pesimismului. Spui nu la orice, iti gasesti numai defecte si daca iti pui singur bete in roate, cum ai vrea sa duci la capat ceea ce ai inceput. Te lasi prea repede invins de obstacole si nu ai de ce te agata ca sa scapi de aceasta stare de neputinta. Ai tendinta de a da vina numai pe tine sau... pe ghinion.

Rac

Ai creat un vis cu multa pasiune, dar ai ajuns intr-un punct de rascruce, cand descoperi ca se poate ajunge la visul tau cel mare si pe alta cale decat cea urmata pana acum. E normala deruta ta intr-un astfel de moment, pentru ca va trebui sa spui foarte ferm daca vrei sa mergi pe aceeasi cale ca inainte sau merita sa schimbi macazul pentru a-ti implini visul prin alte mijloace? Uneori nu calea de care te tii cu dintii este si cea mai buna, deci fii deschis la alternative.

Leu

Participa cu entuziasm la orice confruntare de natura intelectuala, pentru ca esti foarte bine pregatit din acest punct de vedere. Detii informatiile si cunostintele necesare pentru orice competitie de idei, examenele pot fi trecute cu brio, discutiile cu persoanele care iti sunt cu ceva superioare din punct de vedere profesional se vor desfasura de pe pozitii de egalitate, pentru ca mintea ta merge brici si stii sa te pui foarte bine in valoare. Orice activitate in care trebuie sa-ti exprimi ideile, parerile sau sa-ti demonstrezi cunostintele solide dintr-un domeniu, poate fi de succes, deci fa un pas curajos in fata si arata ce stii!

Fecioara

Esti in fata unui nou proiect, dar pornesti totul cu o oarecare nesiguranta, pentru ca se ivesc o multime de oponenti care nu sunt de acord cu tine. Nu toate inceputurile sunt line si simple, deci inarmeaza-te cu multa rabdare, dar mai ales cu mult calm, pentru ca nu ii vei convinge usor pe cei alaturi de care vei lucra. Una vrei tu si alta vor ei, si de aici se pot naste mari contradictii in care doar argumentele logice vor avea ultimul cuvant, nu nervii!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel