EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 12 noiembrie 2021

Horoscop, marți, 7 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 7 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Soare trigon Neptun.

După tensiunea ultimelor zile, avem, în sfârșit, un aspect care ne poate ajuta să mai dizolvăm din furie și agresivitatea. Trigonul dintre Soarele din Scorpion și Neptun din Pești predispune la visare, iertare, la o imaginație bogată, dar și la stări sensibile.

Berbec

Este o zi bună în care să îți mai tragi sufletul, să nu mai fii atât de încrâncenat și să îți vezi doar de ale tale. Fii mai atent la emoțiile ce le vei simți!

Taur

Simți nevoia să le acorzi celor din jurul tău o șansă. Chiar dacă ți-au greșit la un moment dat. Ceva din tine vrea să îi mai creadă încă o dată.

Gemeni

Orice are rezolvare. Îți vei da seama de asta, mai ales la serviciu. Dacă tu și colegii nu veți mai fi furioși, veți observa că veți găsi repede soluții.

Rac

Este o zi plină de creativitate pentru tine. Ar fi recomandabil să o folosești nu doar în scop profesional, ci să te ocupi și de ce îți place.

Leu

Cu toții avem nevoie de un refugiu după zilele grele. Al tău va fi acasă, în sânul familiei. Chiar dacă cei apropiați te-au supărat în ultima perioadă.

Fecioară

Dacă au fost neînțelegeri cu partenerul în ultimele zile, poți folosi trigonul dintre Soare și Neptun pentru a căuta împăcare.

Balanță

Te poți gândi la noi moduri de a-ți îmbunătăți veniturile. Trigonul dintre Soare și Neptun este plin de inspirație și idei neobișnuite.

Scorpion

Îți vei exprima emoțiile mult mai ușor. Nu îți va fi teamă să fii vulnerabil față de oamenii apropiați. Cumva simți că vrei să îți cunoască toate fațetele.

Săgetător

Astrele îți recomandă să visezi cu ochii deschiși, să îți regăsești speranța și credința. De asemenea, intuiția va funcționa destul de bine.

Capricorn

Prietenii îți vor face mărturisiri. Vor avea curajul să îți povestească unele aspecte din viața lor. Și asta pentru că au încredere în tine.

Vărsător

Poți avea idei geniale la locul de muncă. Pesoanele cu autoritate te vor aprecia cu siguranță pentru creativitatea ta.

Pești

Vei avea o zi plină de romantism, vei fi generos, vei oferi complimente și afecțiune într-un mod necondiționat, bineînțeles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel