HOROSCOP, vineri, 12 mai 2017

Balanță

Persoana care iti apare azi in cale are un rol binefacator pentru tine. Iti ofera exact informatia de care aveai nevoie, sfatul util care te scoate din impas sau doar sansa de a iesi un pic din mediul tau obisnuit si a uita de toate. Fii deschis la propuneri, invitatii, discutii, noi cunostinte, pentru ca din contactul direct cu alte persoane se vor naste azi cele mai interesante planuri. Numarul doi are o importanta cu totul speciala, deci tot ce faci in tandem cu altcineva va avea succes si evolueaza pe teren sigur. Nu sta singur, asadar!

Scorpion

Ai mare grija ce alegi astazi, pentru ca esti in fata unei decizii si nu esti foarte atent la consecintele alegerii tale. Ai tendinta de a trata totul in gluma, de parca optiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai tarziu s-ar putea sa incepi sa te gandesti daca nu cumva cealalta varianta era mai buna. Cantareste lucid si serios sensul pe care vrei sa pornesti, chiar daca s-ar putea sa primesti la pachetul si norocul de a ti se oferi, la nevoie, si o a doua sansa. Totusi ce-ar fi sa faci alegerea buna din prima?

Săgetător

Nu primesti intotdeauna aceleasi semne de afectiune si de simpatie de la cei din jur, chiar daca tu le vorbesti amabil si frumos. Unii vor da replici severe chiar si la cele mai placute gesturi ale tale, dar nu pui la suflet acest comportament. Esti convins ca fiecare are toanele lui si, daca azi se poarta urat, maine sigur isi vor da seama de felul cum te-au tratat si vor repara greseala. Dai dovada de atata intelegere si toleranta, care ii vor dezarma foarte repede pe cei nervosi si agresivi, deci nu aluneca si tu pe aceeasi panta!

Capricorn

Esti cam nervos si nu se prea poate discuta cu tine. Raspunzi agresiv oricaror propuneri, refuzi invitatiile de a te alatura unor actiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ti s-ar potrivi de minune. Esti ostil si asta se vede dupa tonul pe care-l folosesti, dupa furtunile pe care le generezi in jurul tau, dupa atitudinea violenta pe care o abordezi, mai ales cand e vorba de aspecte cu care nu esti de acord. Calmeaza-te, altfel plantezi peste tot doar samanta de scandal.

Vărsător

Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara asupra problemei care te preocupa. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!

Pești

Nu esti de acord cu raspunsul pe care il primesti la o solicitare legala pe care ai facut-o la o institutie abilitata, dar unde-i lege nu-i tocmeala si nu prea mai poti face nimic decat sa te supui ei. Asta nu inseamna ca nu vei profita de ocazie atunci cand se va ivi pentru a-ti lua revansa si a scoate adevarul la iveala, pentru ca tu consideri ca ai dreptate. Esti frustrat sa accepti niste conditii clar defavorabile tie, dar ambitia ta creste si mai mult la gandul ca vei milita in continuare pentru a avea in final tot tu ultimul cuvant. Nu abandona lupta pentru dreptate!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel