EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 12 august 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Lună Plină în Vărsător. 

Astăzi avem una dintre cele mai puternice Luni Pline din 2022. În semnul Vărsătorului. Iar cum Luna va fi în conjuncție cu Saturn, nu ne putem aștepta decât la revelații dure, implacabile și greu de acceptat. Luna reprezintă spectrul emoțional, iar Saturn duritatea. Vă dați seama că acest eveniment va fi destul de greu de digerat, mai ales pentru cei cu marcaj fix(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). 

Mercur din Fecioară face un sextil cu Lilith din Rac. Un aspect potrivit pentru cei care au de susținut cauze puternice. Vor avea argumente de necombătut. 

Berbec

Astrele te invită să fii mai selectiv atunci când este vorba de oamenii cărora le dedici din timpul tău. Mai ales în cazul prietenilor. 

Taur

În zona profesională vor fi câteva tensiuni care te vor consuma. Pare că toată lumea este preocupată de ceartă, mai puțin de muncă. 

Gemeni

Una dintre acele zile în care te poți gândi mai serios la următorul pas pe care îl vei face. Este nevoie de o schimbare. 

Rac

Răceala partenerului te va pune pe gânduri. Nu neglija deloc partea financiară! Nu este momentul pentru a face cheltuieli aiurea. 

Leu

S-ar putea ca nicio relație să funcționeze. Persoana iubită îți dă mari bătăi de cap, iar parteneriatele profesionale te epuizează degeaba. 

Fecioară

Colegii nu vor fi alături de tine ca altădată. S-ar putea să fie nevoie să te descurci singur într-un proiect amânat deseori. 

Balanță

Te irită nepăsarea celorlalți. Dar Luna Plină îți cere să nu mai aștepți de la alții, ci să înveți să îți oferi tu primul ce ai nevoie. 

Scorpion

Vei sta foarte prost cu timpul și chiar nu vei mai putea să faci compromisuri. Mai ales față de membrii familiei. Și de aici vor apărea supărări. 

Săgetător

Cuvintele tale vor fi mai dure. Nu vei fi foarte conștient de impactul pe care îl vor avea în viața oamenilor apropiați. 

Capricorn

Luna Plină activează zona banilor. Pot apărea unele cheltuieli serioase, dar poți hotărî să economisești o sumă importantă. 

Vărsător

Oricât de entuziasmat ai părea față de un proiect, nu îți vei găsi energia necesară să te ocupi de acesta așa cum ți-ai dori. 

Pești

Nivelul de oboseală este foarte ridicat, deci nu neglija odihna și relaxarea. Deci ar fi bine să eviți cât poți orele suplimentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel