Horoscop, vineri 11 octombrie 2019

Balanțele sunt acuzate că nu sunt corecte
Balanțele sunt acuzate că nu sunt corecte

Horoscop. Leilor nu le convin nimic, îi  indispun orice, sunt pregătiți oricând de ripostă, iar Săgetătorii trebuie să nu fie  lași astăzi, dacă li se cer să se implice într-un proiect mai serios la locul de muncă.

Berbec

Te bucuri ca un copil că vine finalul săptămânii. Ești epuizat și nu neapărat de la multă muncă. Nu ai putere să faci absolut nimic, preferi să te retragi și să dormi.

Taur

Partenerul îți face mai multe propuneri pentru a petrece împreună weekend-ul. Le accepți bucuros, dar așteaptă-te și la evenimente neprevăzute.

Gemeni

Exact atunci când vrei și tu să pleci de la serviciu, se întâmplă ceva care te obligă să mai rămâi. Exlică-le celor dragi de ce trebuie să te aștepte, nu te baza pe faptul că oricum te iartă.

Rac

Treci prin niște stări greu de înțeles. Renunți la nevoia de liniște și te cerți cu oricine care îndrăznește să te contrazică. Analizează mai bine nemulțumirile interioare.

Leu

Nimic nu îți convine, te indispune orice, ești pregătit oricând de ripostă. Colegii și prietenii vor observa stările tale și se vor îngrijora pentru că nu își dau seama ce ți se întâmplă.

Fecioară

Te pregătești de o serie de cheltuieli și ceri ajutorul persoanelor dragi. Nici nu mai contează că îți vor cere zeci de explicații, important este să îți ofere ce ai nevoie.

Balanță

Ești acuzat că nu ești corect. Din dorința ta de a le face pe plac tuturor sau de a fi diplomat, ajungi să folosești cuvinte lingușitoare, superficiale și să fugi de luarea unor decizii.

Scorpion

Ai câteva planuri pentru acest sfârșit de săptămână, dar nu te mai grăbești să le comunici precum data trecută. Cei singuri pot face cunoștință cu persoane foarte misterioase.

Săgetător

Nu fi laș astăzi dacă ți se cere să te implici într-un proiect mai serios la locul de muncă. Vei vedea că vor veni multe avantaje pe urmă.

Capricorn

Familia este mai pretențioasă ca niciodată, în mare parte și pentru că ai neglijat-o în ultima vreme. Va trebui să pleci mai devreme de la serviciu și să petreci mai mult timp cu ea.

Vărsător

Termini săptămâna de lucru cu multe idei. Ai vrea să te dezvolți, să citești, să călătorești, să faci mai multe pentru sufletul tău. Astfel, vei amâna ieșirile cu prietenii.

Pești

Te năpădesc valuri de amintiri și intri într-o stare de moleșeală totală. Numai de serviciu nu ai tu chef. Ai grijă să dormi suficient.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel