Urmărește emisiunea live


Horoscop, sâmbătă, 9 iunie, 2018

Horoscop. Scorpionii vor număra  sumele de care dispun şi au motive de satisfacţie, pentru că rezultatul sună foarte promiţător, iar pentru pești, obstacolul care apare astăzi nu le este străin. 

HOROSCOP BALANȚĂ 9 iunie

Cât timp urmezi strategia pe care ţi-ai propus-o cât mai relaxat, fără stres şi fără încrâncenare, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrezi nimic în urcuşul tău: nici să sari peste etape, nici să te stresezi mai mult decât e cazul, nici să te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo.

Lucrurile pot evolua lent, armonios şi bine, încât nici ţie nu-ţi vine a crede ce frumos se aşează toate, şi asta numai datorită capacităţii tale de a-ţi păstra calmul până la capăt. Nu te enerva pentru nimic în lume, ci rămâi zen orice ar fi, şi ai să vezi imediat efectele acestei atitudini!

HOROSCOP SCORPION 9 iunie

Numeri sumele de care dispui şi ai motive de satisfacţie, pentru că rezultatul sună foarte promiţător! Ba chiar ai curajul să faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tăi, şi nu te zgârceşti la nimic.

Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte, pentru că îţi spui, în sinea ta, că meriţi aceste daruri.

Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci ar fi cazul să-ţi permiţi şi tu o viaţă mai bună, în care să te bucuri de prosperitate, fără să te plângi de lipsuri, de economii sau de criza financiară. Dacă visezi la un obiect anume, chiar foarte scump fiind, du-te şi cumpără-l: e al tău!

HOROSCOP SĂGETĂTOR 9 iunie

Nu pune la suflet tonul ridicat cu care ţi se adresează cei pe care îi iubeşti. Au şi ei problemele şi nervii lor, şi tot tu trebuie să fii cel care tolerează atitudinea lor un pic cam agresivă.

Dacă vezi că nu sunt în apele lor, lasă-i în pace, nu mai turna şi tu gaz pe foc cu tot felul de reproşuri sau critici, aşteaptă să le treacă, pentru că vor aprecia mai mult înţelegerea de care dai dovadă tăcând şi suportându-le nazurile, decât dacă ai începe să le atragi atenţia în fiecare clipă că sunt nervoşi, arţăgoşi, nepoliticoşi. Tu cu ai face dacă ai fi în locul lor?

HOROSCOP CAPRICORN 9 iunie

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, având impresia că, oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi. Nu e chiar aşa, iar o atitudine superficială în privinţa banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu.

Singura atitudine jucăuşă pe care ţi-o poţi permite e să cumperi... jucării! Asta da, deci mergi la cumpărături şi gândeşte-te la darurile pentru cei mici din familie.

Dar şi tu te simţi încă un copil, încât nu ar fi exclus să dai o sumă de bani pentru un capriciu considerat de alţii drept un gest copilăresc.

Ei şi ce? vei spune, e dorinţa ta fie înseamnă să-ţi cumperi un trenuleţ sau un ursuleţ de pluş, deşi tu ai trecut demult de vârsta potrivită pentru aşa ceva.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 9 iunie

Ai timp berechet să stai şi să cântăreşti o situaţie încurcată. Nu te împinge nimic şi nimeni de la spate să te grăbeşti să dai un răspuns imediat, deci ia-ţi tot timpul necesar pentru a chibzui şi a privi lucrurile din toate direcţiile posibile, ca abia după aceea să extragi concluzia finală.

Cu cât analizezi mai atent, cu atât descoperi mai multe puncte de vedere şi eşti mulţumit că ai avut suficient timp să verifici totul cu atenţie, pentru că dacă ai fi fost presat de termene limită, ai fi luat decizii pripite. Profită de răgazul primit în dar!

HOROSCOP PEȘTI 9 iunie

Obstacolul care apare azi în planurile tale nu-ţi este deloc străin, pentru că ai mai trecut cândva prin situaţii similare. Ajunge doar să repeţi reţeta de atunci, să-ţi aduci aminte cum ai rezolvat problema data trecută, pentru că ai deja experienţă în acest sens.

Dacă atunci ai rezolvat totul cu bine, la fel se va întâmpla şi acum, pentru că ştii exact cum să intervii.

Se vede că ai învăţat ceva din lecţiile primite de la viaţă şi, chiar dacă problema se repetă aproape identic, acum ştii să o repari mult mai bine şi mai repede. Ştii cum se spune: tot păţitu-i priceput!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel