HOROSCOP, sâmbătă, 9 decembrie 2017

Balanță 

Doua aspecte stau la baza marilor succese, rabdarea si increderea. Daca simti ca-ti lipsesc, invata sa le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest rol: de a-ti mai domoli tie graba si de a-ti alunga temerile sau suspciunile.

De ce te indoiesti de ceea ce te asteapta la final? Stii bine ca ai reusit lucruri si mai marete, cu alte ocazii, ca atare adu-ti aminte de acele succese din trecut si gandeste-te ce anume le-a generat. Nu cumva tot increderea deplina si rabdarea de a evolua pas cu pas pana la victoria finala? Ba da, deci scoate de la naftalina, din nou, aceste resurse: le ai, foloseste-le!

Scorpion

Ai toate motivele sa fii mandru de nivelul intelectual la care ai ajuns, iar azi poti descoperi ca ai si reale talente de profesor! Ai atat de multe de transmis lumii, atat de multe informatii si experiente de impartasit, incat ar trebui sa gasesti o cale de a te adresa unui public cat mai larg.

Cine sta azi in preajma ta, are numai de castigat, pentru ca tot ceea ce spui e de valoare si le va fi de folos la un moment dat. Daca nu ai deja o cariera in domeniul educatiei, cauta cea mai accesibila forma sa dai din prea plinul tau de cunostinte si altora. Fie ca predai cu bucurie o lectie unui incepator, fie ca vorbesti unei sali imense de discipoli, esti incantat sa observi atata receptivitate in randul celor care te asculta.

Săgetător

A venit un moment pe care il asteptai cu infrigurare pentru ca urmeaza sa iei o decizie majora, ceva ce poate schimba in totalitate un sens de mers de acum inainte. Esti pregatit sufleteste pentru marea modificare de directie, convins ca trebuia sa ajungi odata si-odata aici.

Nu te crampona de lucrurile pe care le cunosti, ai incredere in acest moment pentru ca va genera o alegere inteleapta pentru tine. Ca la orice rasturnare totala de situatie, te poti astepta la o scurta perioada de deruta si instabilitate, dar dupa un timp vei incepe sa descoperi ce bine se aseaza lucrurile pe fagas normal. Hotaraste-te si alege!

Capricorn

Azi simti nevoia sa te retragi un pic din iuresul lumii, si cea mai potrivita activitate ar fi... bucataria. Esti mult mai preocupat de alimentatia familiei tale, de aceea vei calatori cu gandul prin zone de informatie care te pun la curent cu acest domeniu.

Incerci retete noi, adopti un regim nou de viata, renunti la un aliment care nu-ti prieste, discuti cu familia despre posibilitatea de a introduce alte componente in hrana de zi cu zi, deci aspecte care tin de sanatatea ta si a familiei tale pornind de la ceea ce consumati. Nu te deranjeaza deloc postura de gospodina perfecta, sau, daca esti barbat, vei avea si tu aceeai atractie spre gastronomie, sau macar spre a face cumparaturile casei.

Vărsător

A venit momentul sa iei o decizie majora prin care sa dai alt curs existentei tale. E un moment de renastere chiar, deoarece esti pe cale sa alegi alt drum, sa accepti alt stil de a fi sau de a actiona, si totul tine de propria ta alegere. Nimeni nu te obliga sa faci schimbarea, ci, daca e sa aiba loc, e numai creatia propriei tale vointe si a propriilor tale ganduri.

Ceea ce doresti tu acum genereaza un va de schibari benefice pentru tine de acum inainte, poate pentru cateva luni, poate pentru ani de zile in perspectiva, tocmai de aceea trebuie sa fii constient de greutatea momentului si sa iei decizia intelept, optimist, cu incredere deplina in rezultate.

Pești

Nu spera lucruri pe care nu le poti atinge, pentru ca unele din aceste puncte de varf depind de eforturile tale de pana acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e inca departe, dar daca nu ai mai fi atat de concentrat la tinta finala, ci doar la drumul pana acolo, ai vedea ca evolutia va fi mult mai sigura.

Uneori, visul te face sa pierzi din vedere instrumentele de a ajunge la el, deci revino in realitate, fara vise desarte si fara sperante imense. Mult mai mare va fi satisfactia la final, ca ai atins acel tel, daca nu ridici castele de nisip chiar din prima etapa.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel