Urmărește emisiunea live


Horoscop, sâmbătă, 8 februarie 2020

Horoscop. Partenerul  Gemenilor le  atrage atenția că aceștia tratează cu indiferență cerințele lui și că nu mai vrea să îți accepte copilăriile.

Berbec

Ai o sete de cunoaștere fantastică. Citești, scrii sau vizionezi tot felul de filmulețe din care să înveți despre dezvoltarea personală.

Taur

Te preocupă valoarea personală, cât te apreciază cei din jurul tău. Pui întrebări și esti dispus să primești și răspunsuri neplăcute, nu doar laude.

Gemeni

Partenerul îți atrage atenția că tratezi cu indiferență cerințele lui și că nu mai vrea să îți accepte copilăriile. S-ar putea să aibă dreptate.

Rac

Erai hotărât să mai acorzi încă o șansă cuiva, dar în urma urma unor discuții parcă nu mai vezi la fel situația. Te lași prea repede influențat.

Leu

Te foloșești de informațiile oferite de prieteni pentru a le arăta celor de la serviciu că ești pus la punct cu noutățile. Totuși nu te lăuda prea mult.

Fecioară

Ai face bine să gestionezi furia pe care o ai împotriva rudelor sau oamenilor foarte apropiați. Dacă trec deja prin momente grele, nu mai au nevoie și de reproșurile tale.

Balanță

Ești pe drum toată ziua. Ai de făcut acte, de luat decizii sau de obținut aprobări. Abia îți mai rămâne timp pentru cei dragi.

Scorpion

Crezi că toată lumea are ceva cu tine, că îți ascunde lucruri importante și că vrea să te înlăture dintr-un proiect. Este o zi mai grea, doar atât.

Săgetător

Vrei să știi ce se află în spatele anxietății partenerului. Nu îți va fi ușor deoarece acesta se va îndepărta de tine și ceilalți apropiați.

Capricorn

Conflictele de la locul de muncă nu te afectează deloc, din contră. Tu le vei folosi de ele pentru a transforma provocările în adevărate oportunități.

Vărsător

Cauți scuze potrivite pentru a pleca mai devreme de la serviciu. Astăzi ai alte obiective, unele personale, și nu vrei să le ratezi.

Pești

Îți dai seama că este nevoie de un pas înapoi la locul de muncă. Dacă nu o vei face, vei risca să întri într-un conflict cu superiorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel