EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 5 iunie 2021

Horoscop, marți, 17 august 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 17 august 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Sâmbătă, 5 iunie, avem un careu între Mercur retrograd și Neptun, aspect responsabil de multiple neînțelegeri. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu stai prea mult pe gânduri pentru că s-ar putea să devii destul de confuz. Mai bine concentrează-te pe acțiune.

Taur

Vei găsi scuzele și argumentele perfecte de fiecare dată când vei dori să faci cheltuieli nechibzuite. Vei dori să îți cumperi lucruri aparent folositoare.

Gemeni

Vei observa că nu vei fi în stare să iei propriile decizii. De fiecare dată când te vei hotărî, cineva din anturajul tău va veni cu o altă idee care te va încânta.

Rac

Nu lăsa trecutul să îți dicteze parcursul acestei zile! Este posibil să te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

Leu

Prietenii te pun pe drumuri degeaba. Planurile pe care le aveați împreună vor suferi modificări și s-ar putea să fii printre ultimii care află.

Fecioară

Treburile gospodărești ți se vor părea mai epuizante ca niciodată. Va trebui să ceri și să cauți sprijinul celor apropiați. Nu le poți face singur pe toate.

Balanță

Orice drum pe care vei dori să îl faci astăzi va fi plin de peripeții. Ca să nu mai punem la socoteală faptul că traficul va fi îngrozitor.

Scorpion

Dacă te vei preocupa doar de liniștea persoanelor dragi și dovezi de romantism, atunci ziua va fi cu siguranță una pe placul tău.

Săgetător

Partenerul va deveni irascibil de fiecare dată când vei avea opinii diferite despre cum să vă petreceți ziua. Va fi destul de greu să ajungeți la un numitor comun.

Capricorn

Îți vei dori o zi liniștită și vei face toate demersurile în acest sens. Însă familia va crea destule momente provocatoare, iar răbdarea îți va fi testată.

Vărsător

Faci ce faci și vorbești doar despre ce îți place ție. Ceilalți nu prea vor avea spațiu de tine. Dar chiar ai nevoie de atenție și afecțiune.

Pești

Chiar dacă ziua va fi una destul de haotică, vei reuși să fii cât mai rațional. Ba chiar vei oferi cele mai bune soluții la problemele celor dragi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel