HOROSCOP, sâmbătă, 4 februarie, 2017

Berbec

Iubesti frumosul, tot ce provine din si spre inima ta, si oferi cantitati uriase de bunatate si afectiune celor din jurul tau. La aceasta dorinta fantastica de a darui iubire, chiar si o relatie noua e pe cale sa se nasca acum. O intalnire cu cineva care te atrage poate evolua foarte repede spre o poveste frumoasa de dragoste, in care investesti mult, tocmai pentru ca vezi ca sentimentele sunt reciproce. Dedica-te celor la care tii cu inima deschisa, convins ca si lor le place ceea ce le daruiesti, dar ca si ei au multe de oferit inapoi. Iubirea iti face viata mai frumoasa, de aceea o asezi si azi pe primul plan.

Taur 

Implica-te, apuca-te serios de treaba, pentru ca momentul este excelent pentru a da startul unei actiuni de anvergura. Va atrage si succes, si satisfactii, si profit, deci merita sa-ti dai tot interesul pentru ceea ce urmeaza sa se nasca la orizont. Citeste, informeaza-te din cat mai multe surse, cauta specialistii care te pot indruma, deoarece nu e un proiect simplu si nici nu se naste peste noapte, ci necesita un oarecare efort de documentare din partea ta. Fii sigur ca, la nevoia de cunoastere de care dai dovada azi, vei da exact peste paragraful, sfatul, informatia de care ai nevoie pentru a da startul spre aceasta noua afacere.

Gemeni

Asezi pe umerii persoanei iubite prea multe asteptari, de parca ti-ai lega acum toate visele numai de el, dar acest lucru s-ar putea sa nu ii prea convina. Cu cat te vede mai ancorat de el, cu atat s-ar putea sa bata in retragere, ca atare nu te agata de el cu toata fiinta ta. A proiecta asupra lui tot ce visezi e o responsabilitate mult prea mare pentru un om si nu va intelege corect nevoia ta imensa de a fi cu cineva, de a iubi si a fi iubit. Pune-te un pic in pielea lui si vezi cum te-ai simti daca el s-ar prinde de tine si nu te-ar mai lasa sa respiri. Nu te-ai simti prea bine, nu-i asa? Si el e in aceeasi situatie, deci... altuia nu-ti face ce ti-e nu-ti place!

Rac

Ai tendinta de a te juca un pic cu orele care trec, de parca nu ti-ar pasa daca mai ai o ora sau zece pana la un anumit eveniment de o importanta speciala. Incearca sa devii mai organizat, mai atent, pentru ca orele trec cat ai clipi si nici nu stii cum te trezesti in fata unui impas, fara sa stii de unde sa mai faci rost de macar cateva minute. Iti vei da seama pana la urma ca ai risipit timpul pe nimicuri si vei incerca, macar in ultimul ceas, sa te aduni si sa devii mai eficient, astfel incat te vei incadra cu bine in termenele limita ce te imping de la spate. Uita-te mai des la ceas: tic – tac!

Leu 

Vremurile de demult te stimuleaza. Trecutul poate fi, pentru tine, sursa principala de energie pozitiva, pentru ca privesti inapoi in timp si descoperi momente in care totul mergea bine si poti relua cu succes ceva din reteta fericirii de atunci. Uneori, a fi atasat de trecut e de bun augur, pentru ca poti scoate din nou la iveala aspectele bune de odinioara pe care, din diverse motive, le-ai trecut pe linie moarta, desi ar mai fi putut juca un rol important si in prezent. Umbla cu mai mult curaj prin amintiri, rascoleste prin vremurile de odinioara si adu la lumina scanteia ce iti poate da acum din nou chef de actiune.

Fecioara

Esti atras intr-o afacere, dar din care banii nu ies chiar asa de usor, ci doar respectand niste conditii. Probabil exista si un contract la mijloc, ceea ce e mult mai bine, pentru ca asa vei sti mai clar pe ce te bazezi. Daca ar fi doar o intelegere verbala, nu ai avea incredere sa te implici, or asa, cu o foaie de hartie semnata si cu toate detaliile stipulate, esti gata sa bati palma. Roadele acestei colaborari se vor arata si ele, dar nu imediat, deci, daca vezi ca lucrurile se prelungesc mai mult decat ai crezut, nu-ti pierde interesul sau increderea. Nimic nu se cladeste peste noapte, dar increderea de acum sta la baza viitoarelor rezultate. Ai rabdare, sunt conditii de respectat, si asta trebuie sa faci si tu.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel