HOROSCOP, sâmbătă, 31 martie 2018

Berbec

Oamenii pe care ii atragi azi alaturi de tine nu sunt compania cea mai potrivita pentru ce ti-ai propus. Sunt pesimisti, negativisti, neputinciosi, il iau pe nu in brate si se plang intruna, incat asocierea cu ei mai degraba te tine pe loc, decat sa te ajute.

Mult mai bine te-ai descurca fara ajutorul lor, pentru ca ai sa vezi ca, in loc sa puna umarul la planul comun, iti iei pe umeri si sarcinile lor, pentru ca vezi ca nu stiu ce sa faca sau nu au curaj sa actioneze. Decat cu asemenea ajutoare care te tin blocat pe loc, mai bine singur.

Cu ei sau fara ei, tot atat dureaza, dar macar ajungi acolo unde vrei prin forte proprii si in stilul tau, fara sa muncesti pentru altii!

Taur

Ai in fata ta un exemplu de om care a avut incredere in visul sau si a ajuns sa si-l implineasca.

Urmeaza si tu indrumarile sale, pentru ca stie ce spune, vorbeste din experienta proprie si iti ofera sfaturi deja verificate, astfel incat nu mai pierzi si tu timp inutil cu experimente esuate pe parcurs, ci mergi exact pe calea cea buna.

E ca o reteta de succes ce merita urmata intocmai! Ai multe de invatat de la el, pentru ca ofera o lectie grozava de credinta. Tu nu crezi orbeste in ceva, nici macar in propriile tale vise, or el iti arata cat de usor ajungi acolo unde doresti daca nu te abati de la credintele proprii.

Invata sa speri, cultiva-ti credinta!

Gemeni 

In loc sa stai si sa analizezi pe toate fetele o problema, mai bine ai pune mana pe unelte sa rezolvi acea situatie, pentru ca e o chestiune care cere actiune, nu analiza.

Nu face nici un fel de presupuneri, ci treci direct la fapte, fara sa mai astepti confirmari de la altii. Sta numai in puterea ta sa rezolvi totul ca la carte, pentru ca ai si ambitie, si energie, si motivatie ca sa te apuci serios de treaba si sa ajungi la un rezultat demn de lauda.

Nu e nevoie de teorie aici, ci de practica, de aceea esti stimulat sa te implici trup si suflet in aceasta actiune si s-o duci la capat cu brio. Nu te crampona de intrebari inutile sau analize detaliate.

Rac – Horoscop 31 martie 2018
Printr-o stare de meditatie sau rugaciune, poti combina de minune luciditatea gandurilor tale cu dimensiunile spirituale ale eului tau.

Esti in fata unui moment in care nu ajunge doar perceptia ta rationala, foarte dezvoltata de altfel, ci e nevoie si de altceva, ceva ce depaseste educatia sau convingerile tale religioase.

E ca si cum mintea si spiritul tau conlucreaza in aceeasi directie pentru ca tu sa-ti gasesti pacea interioara. Doar mintea nu ar putea sa te duca la acea stare binefacatoare de confort interior, or, combinate, numai tu stii cum, vor avea efecte miraculoase.

Nici tu nu credeai ca poti simti si gandi asa, dar iata, vine ceva aparte din interior, de la spirit, nu de le creier!

Leu

Ceea ce gandesti se reflecta excelent in ceea ce atragi spre tine, pentru ca realitatea e o proiectie a viselor tale. Practic, ce gandesti asta obtii, ce doresti asta vine spre tine, si, in asemenea conditii stii cum se spune: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti.

Cum legea atractiei functioneaza de minune in cazul tau, fii mai atent la planurile pe care si le faci in detaliu in minte. Ai grija ce dorinte emiti spre Univers, caci ele vor deveni curand realitate palpabila si nu vei mai putea schimb nimic.

Conteaza enorm momentul acesta, cand aprinzi chibritul!

Fecioară

Fii foarte atent la ideea de afaceri care iti vine azi, pentru ca ar putea avea efecte dintre cele mai profitabile. Ce-i drept, ti se cere un dram de curaj de a pune in practica ceea ce gandesti acum, dar daca ai nevoie de bani, nu vei sta pe ganduri.

O tranzactie financiara, incheiata azi, iti poate asigura o situatie materiala superioara, dar daca tot ai adunat ceva bani, ar fi bine sa nu te gandesti deja cum sa-i cheltui.

E mai degraba un moment al castigurilor bune, de parca eforturile depuse de tine pana acum au ajuns, finalmente, la roadele dorite: foarte bune!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel