Horoscop, sâmbătă, 31 august 2019

Vărsătorii să nu neglijeze deloc bunurile sau portofelul
Vărsătorii să nu neglijeze deloc bunurile sau portofelul

Horoscop. Gemenii sunt obligați să participe și să îi implice în evenimentele familiei, iar pentru Fecioare este important să se pună  în valoare orice ar face și oriunde ar merge.

Berbec

Astăzi trebuie să ai o listă atunci când pleci la cumpărături. Nu te baza deloc pe faptul că ai o memorie bună. De fapt, ai nevoie de organizare în orice aspect al vieții. Nu fugi de rutină, ea te va te ajuta mult.

Taur

Persoana iubită îți face mai multe propuneri în ceea ce privește petrecerea timpului în acest weekend. Și de data aceasta, vei fi mulțumit de implicare și de faptul că vrea ceva diferit.

Gemeni

Ești obligat să participi și să te implici în evenimentele familiei. Normal că nu îți convine deoarece ai vrea să petreci și să te relaxezi. Persoanele dragi îți vor face destule reproșuri pe această temă.

Rac

Simți că vrei să faci o călătorie, dar nu singur. Te vor însoți exact persoanele la care nu te-ai fi așteptat să facă asta. Tu voiai să fii împreună cu familia, dar îți dai seama până la urmă că și persoanele străine pot fi alături de tine.

Leu

Buzunarele tale vor fi luate cu asalt pe toată durata zilei. Ori de membrii familiei, ori de reducerile din magazine, ori de dorințele tale de răsfăț. Banii se vor duce ușor și te vei trezi târziu din această frenezie.

Fecioară

Este important să te pui în valoare orice ai face și oriunde ai merge. Familia te va vedea cu alți ochi după ce va observa schimbarea de dispoziție și te va aprecia pentru curajul dobândit.

Balanță

Vei avea impresia că toată lumea are ceva cu tine, că ești o marionetă a vieții. Tendința aceasta dramatică te va izola de ceilalți și te va face depresiv. Nu apela deloc la vicii pentru a te liniști.

 Scorpion

Prietenii vor să te scoată din casă și nu le va fi deloc ușor. Tu ai propriul program și nu vei renunța de dragul altora. Ca să te convingă, va fi nevoie să îți ofere ceva.

Săgetător

Este o zi nemaipomenită să cunoști un posibil partener. De aceea, fă tot posibilul să ieși în oraș, să nu fii arogant cu persoanele noi și să comunici. Nu ar strica nici puțină mișcare.

Capricorn

Va fi nevoie să veghezi persoanele iubite, să le îngrijești și să faci câteva comisioane pentru ele.  Nu te încântă asta, dar nu ai altă alegere. Nu ezita totuși să ceri o pauză să te poți odihni.

Vărsător

Nu neglija deloc bunurile sau portofelul. Chiar și cele mai mici momente de neatenție pot avea ca rezultat pierderi financiare și dispute legale. Ești foarte pasionat de secretele celor dragi.

Pești

Partenerul va fi gelos pentru că dai atenție unei persoane prezente la același eveniment. Vei încerca să îi explici că nu are rost, că este doar o discuție amicală, dar nu vei avea sorți de izbândă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel