Horoscop, sâmbătă, 3 noiembrie, 2018

Horoscop. Pentru Săgetători este bine să-și aducă aminte cât de bine au rezolvat, cândva, o problemă și ar fi bine să repete  rețeta de succes de atunci. Peștii trebuie să fie sinceri cu cel din fața lor, să vadă  exact așa cum este, nu așa cum și-ar plăcea acestora să fie.

Balanță, Horoscop 3 noiembrie, 2018

Nu te lasa pacalit de un moment mai dificil cu care dai azi piept, pentru ca, dupa ce va trece, iti vei da seama ca a avut mai degraba o conotatie pozitiva. Iti arata de fapt cat de priceput esti, cat de capabil esti sa depasesti astfel de momente, si tocmai pentru ca ai rezolvat totul cu brio, meriti acum toate felicitarile.

Nu ti-ai da seama cate stii si cate poti sa faci daca nu ai trece si prin probe de incercare, ca atare situatia prin care treci azi, desi te consuma la maximum, se va dovedi a fi un fel de premiu pentru tine. Ceea ce obtii te pune intr-o lumina foarte buna, atat in ochii lumii, cat si in ochii tai. Stima de sine creste, pentru ca te lamuresti si tu ce bine te descurci!

Scorpion, Horoscop 3 noiembrie, 2018

Tu esti azi un fel de punte intre doua dimensiuni diferite, intre cer si pamant, intre divin si uman, pentru ca reusesti sa te concentrezi cel mai usor in orice situatie cu diferente si extreme majore.

Tu poti sa faci fata cu brio pe oricare din aceste dimensiuni, pentru ca ai o conexiune cu totul speciala si cu realitatea, cu ce se petrece concret in jurul tau, dar si cu energiile inalte, spirituale, celeste, de unde iti parvin azi cele mai interesante informatii si indrumari.

Asculti ce-ti transmite divinul din tine si apoi transpui in practica, dar se poate si invers: ce iti doresti sa se intample aici pe pamant vine de sus! Canalul de comunicare e deschis in ambele directii!

Săgetător, Horoscop 3 noiembrie, 2018

Adu-ti aminte cat de bine ai rezolvat, candva, o problema si repeta reteta de succes de atunci. Daca o metoda a fost deja verificata si a dat roade, de ce sa nu o folosesti iar si iar cu aceleasi rezultate?

Spiritul tau intreprinzator isi va lasa amprenta pe orice activitate in care e nevoie de munca, de efort, de concentrare, de organizare, iar azi ai toate resursele necesare unei reusite depline.

Tot ce iese azi din mainile tale e demn de lauda, deci nu sta pe margine, nu lasa comoditatea sa te copleseasca, pentru ca e o zi cu energie ridicata ce merita valorificata din belsug. Pe ce pui tu mana se transforma in aur, deci hai, la treaba!

Capricorn, Horoscop 3 noiembrie, 2018

Nu trebuie sa fii atat de rigid si sa incerci sa controlezi totul in detaliu, ci mai lasa lucrurile sa evolueze si in voia lor sau dupa cum spune hazardul.

Vei vedea ca un dram de libertate de miscare poate avea efecte mult mai bune spre ceea ce ti-ai propus, ca atare nu insista sa stii totul, sa cunosti totul dinainte, sa urmezi numai cai foarte stricte si regulamente severe.

Esti implicat intr-o situatie in care nu neaparat regulile dure duc acolo unde speri, ci mai degraba o atitudine optimista, nepasatoare, de genul fie ce-o fi. Zambeste, glumeste si bucura-te de drumul care duce unde vrea el, nu unde vrei tu.

Vărsător, Horoscop 3 noiembrie, 2018

Apare o perspectiva noua care pe altul l-ar entuziasma, dar nu si pe tine. Ramai foarte precaut in fata noului, pentru ca nu esti sigur ca duce intr-o directie atat de buna pe cat pare.

Pacat, ai putea rata o sansa excelenta daca lasi indoiala sa te conduca, pentru ca daca ai lasa un pic lucrurile la voia intamplarii, ai putea avea parte de reusite grozave. Daca spui nu de la primele semne, sansa va trece pe langa tine si nu vei sti sa profiti de ea, descoperind prea tarziu cat de buna era, poate atunci cand vei vedea ca altcineva beneficiaza de acea ocazie minunata!

Pești, Horoscop 3 noiembrie, 2018

Fii sincer cu cel din fata ta si vezi-l exact asa cum este, nu asa cum ti-ar placea tie sa fie. Nimeni nu-i perfect, ca atare nu pretinde de la companionul tau ceva ce nu poate fi. Priveste in jurul tau sa descoperi ca oamenii sunt foarte diversi si fiecare e unic in felul sau, ca atare nu poti face comparatii inutile ca daca tu esti sau gandesti intr-un fel, tot asa trebuie sa fie si restul lumii.

Accepta unicitatea oamenilor si, daca faci comparatii, fa-le doar pentru a descoperi ce-i diferentiaza pe ceilalti de tine si pe tine de ei, ca sa va folositi fiecare propriile atuuri. Fiecare cu modul sau de a fi, dar si cu norocul sau!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel