EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 3 decembrie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Opoziție Lilith-Pluto. 

Pe 3 decembrie 2022 avem un aspect de temut, opoziția lui Lilith din Rac cu Pluto din Capricorn. Cu alte cuvinte, Priap va fi în conjuncție cu Pluto. Acest aspect arată schimbarea raportului de forțe între două energii foarte puternice: una ce apără trecutul și alta ce apără viitorul.  Lilith se poate interpreta în raport cu Priap. Dacă Lilith este independența, Priap este teama și trauma. Arată exact unde tragem cu dinții de ceva ca să nu pierdem, dar din păcate vom pierde, arată teama noastră. Arată o traumă care ne doare, dar de care nu ne putem detașa.

Berbec

Evenimentele din familie vor veni cu multe revelații. Destul de impresionante. S-ar putea să îți schimbe perspectiva despre planurile de viitor. 

Taur

Discuțiile de astăzi vor fi presărate cu destule provocări. Frica de schimbare te va face să te temi de unele decizii. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să fii mai isteț atunci când faci cheltuieli importante. Să vezi dacă nu cumva se implică și ceilalți. 

Rac

Îți vei testa serios limitele. Și s-ar putea să îți dai seama că poți mai mult decât te-ai fi gândit. Nu este cazul să te sperii. 

Leu

Cumva, te agăți prea mult de trecut. Și îi faci și pe apropiați să readucă în discuție unele subiecte neîncheiate. Dar nu este bine. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu fii prea independent în planurile tale, ci să încerci măcar să îi asculți și pe aceia mai apropiați. 

Balanță

Fugi de problemele adevărate și încerci să preiei responsabilitatea pentru unele total inutile. Încearcă să nu fii prea autoritar. 

Scorpion

Ai un dor de ducă uimitor! Ai face orice numai să nu stai pe acasă. Poate vrei să fugi de unele discuții destul de importante. 

Săgetător

Te macină unele pierderi financiare. Ba chiar te vei panica. Dar nu este cazul! Cu siguranță, vei fi mai chizbuit în viitor. 

Capricorn

Ceilalți te provoacă de parcă vor să vadă care îți sunt limitele. Adevărul este că nici tu nu știi exact câte poți duce. 

Vărsător

Te gândești prea mult la celălalt. De fapt, fugi de ceva ce nu îți convine la propria persoană. Încearcă să nu iei decizii. 

Pești

Cu oboseala nu e de glumă! Deci nu te implica în discuții interminabile cu apropiații. Fii mai atent la nevoile proprii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel