Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018

Horoscop. A fi singur nu e chiar aşa de rău pentru Lei, deci nu privi în jur cu ostilitate doar pentru că nu apare nimeni să îi însoţească în ceea ce au de făcut. Fecioarele au  un puternic sentiment de satisfacţie, de parcă munca lor a ajuns la momentul culegerii roadelor. 

Horoscop, 29 decembrie 2018, BERBEC

Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra întregii tale existenţe, tocmai de aceea nu trebuie să-l tratezi cu superficialitate. Nu te grăbi să extragi concluzii, să iei decizii finale, să pui punct definitiv, pentru că orice afirmaţie sau declaraţie emisă cu iz categoric nu va mai putea fi schimbată.

Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus şi tare va deveni punct de referinţă pentru cel care vei fi de acum înainte, de aceea ar fi bine să-ţi expui punctul de vedere după o analiză suficient de atentă, de profundă şi de îndelungată, ca să nu regreţi mai târziu graba cu care ai luat decizia.

Nu-ţi spune nimeni să decizi pe loc, deci ia-ţi timp suficient de gândire!

Horoscop, 29 decembrie 2018, TAUR

Fii atent la ideile pe care ţi le împărtăşeşte un prieten mai matur, pentru că, dacă le vei ţine minte, într-o zi te vei putea folosi de ele. Poate e o propunere de afaceri, poate e şansa de a cumpăra la un preţ bun un obiect de care ai nevoie sau o prietenie de care vei şti să profiţi, în sensul bun al cuvântului. De fapt, beneficiile apar şi de o parte şi de cealaltă, pentru că şi tu ai multe să-i oferi amicului tău cu care te completezi atât de bine.

Horoscop, 29 decembrie 2018, GEMENI

Te întorci cu gândul spre vremuri de demult, pentru că ai ocazia de a trece în revistă amintiri frumoase, perioade când te simţeai fericit şi ocrotit, evenimente de odinioară care ţi-au marcat evoluţia.

O călătorie spre locurile copilăriei tale sau o vizită pe la un amic de odinioară te duce cu gândul în vremuri de altădată încât e o plăcere să scoţi de la naftalină emoţii vechi.

Persoane de care îţi era dor, părinţii care te aşteaptă acasă, colegii de şcoală sunt fericiţi să te revadă după atâţia ani.

Horoscop, 29 decembrie 2018, RAC

Vechile reuşite sunt motorul principal al actualelor proiecte, pentru că îţi aduci aminte de momente similare de odinioară în care ai acţionat la fel şi totul a mers foarte bine.

Merită să repeţi reţeta de atunci, pentru că dacă a mers prima oară, la fel trebuie să se întâmple şi acum. Ai acumulat în trecut cunoştinţele necesare pentru ceea ce faci acum, deci trebuie să umbli puţin prin memorie pentru a scoate la lumină acel bagaj de informaţii folositor acum.

Horoscop, 29 decembrie 2018, LEU

A fi singur nu e chiar aşa de rău, deci nu privi în jur cu ostilitate doar pentru că nu apare nimeni să te însoţească în ceea ce ai de făcut. A fi singur de multe ori înseamnă a fi liber să faci totul după cum crezi tu de cuviinţă, pentru că nu ai parte întotdeauna de cei mai potriviţi companioni.

Dacă insişti să chemi pe cineva alături de tine, vei ajunge la concluzia că mult mai bine te-ai fi descurcat pe cont propriu, ca atare gândeşte-te de două ori înainte de a suna un prieten.

S-ar putea să nu dai de cineva în cele mai bune toane şi să-ţi strice şi ţie tot cheful, ba chiar să-ţi încurce şi toate treburile!

Horoscop, 29 decembrie 2018, FECIOARĂ

Ai un puternic sentiment de satisfacţie, de parcă munca ta a ajuns la momentul culegerii roadelor. Poţi să visezi la vremuri prospere, la abundenţă, pentru că mintea ta e ca un magnet care atrage spre ea tot ce poate fi mai bun.

Dacă banii sunt ceea ce ai tu mai mare nevoie acum, invocă-i cu încredere, cu intensitate şi crede cu tărie că sunt în drum către tine.

Legea atracţiei funcţionează de minune în cazul tău, deci ajunge doar să-ţi doreşti cu intensitate un lucru, iar el se va manifesta curând în faţa ta. Cheamă prosperitatea! Cheamă norocul! Cheamă bogăţia!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel