Horoscop, sâmbătă, 28 decembrie 2019

Horoscop. Săgetătorii  își fac socoteala și descoperă că au cheltuit foarte mulți bani, mai ales în ultimele zile

Berbec

Dacă unii prieteni te-au ajutat acum ceva timp, nu înseamnă neapărat că te vor ajuta și zilele astea. Încearcă să rezolvi singur orice problemă. 

Taur

Te-ai săturat de timpul petrecut cu familia, vrei să mai ieși și în oraș. Unele rude se vor victimiza că le lași singure și vei fi pe punctul de a renunța prea repede. 

Gemeni

Partenerul te roagă să îi oferi mai multă atenție și să fii mai implicat în acțiunile cotidiene. Cu greu te vei concentra la cerințele lui. 

Rac

Vrei să te eliberezi de problemele și necazurile altora. Te-ai consumat prea mult zilele acestea și nu mai ai energie să mai asculți pe nimeni. 

Leu

Partenerul are pretenții mari la tine și se supără dacă nu ții pasul cu el. Tu nu ai chef de muncă, vrei doar să lenevești departe de toți și tot. 

Fecioară

Familia ta se panichează de fiecare dată când alegi să îți petreci timpul după bunul plac. Apropiații au impresia că au greșit ceva de vrei să pleci. 

Balanță

Vrei să mergi în oraș, la salonul de înfrumusețare, la un eveniment artistic sau la o seară de jocuri. Ai destui prieteni care te vor acompania. 

Scorpion

Ai curaj să comunici mai mult cu o persoană dragă. Acum ești dispus să îi spui din secretele tale sau ce te macină cu adevărat. 

Săgetător

Îți faci socoteala și descoperi că ai cheltuit foarte mulți bani, mai ales în ultimele zile. În afară de cadouri, ai cumpărat și o mulțime de produse inutile. 

Capricorn

A venit și vremea ta să fii răsfățat de către partener sau rudele apropiate. Nu vei mișca niciun deget, ci vei aștepta să primești totul pe tavă. 

Vărsător

Te impresionează eforturile unei persoane de a-ți intra pe sub piele. Nu îți plac lingușitorii, dar ești mai deschis și mai dornic astăzi să primești laude. 

Pești

Nimic nu se compară cu o sesiune de cumpărături, mai ales acum că încep reducerile. Îți petreci ziua pe drumuri și în magazine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel