EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 25 iunie 2022

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Taurului. 

Cu Soarele în Rac și Luna în Taur, vom avea o zi mai molcomă, destinată confortului personal și timpului petrecut cu familia. Mercur se apropie de un sextil cu Jupiter, deci vom avea conversații efervescente cu apropiații. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu te grăbești deloc. Încearcă să te bucuri de orice clipă, de oamenii din jurul tău și de ce îți oferă viața aici și acum. 

Taur

Luna îți tranzitează semnul, deci vei avea multiple emoții. Dar astrele se așază în așa fel încât să ai curajul să te deschizi în fața celor dragi. 

Gemeni

Te preocupi prea mult de ce gândesc ceilalți și astfel pierzi timp prețios. Astrele chiar îți oferă aspectele necesare să fii mai relaxat. 

Rac

Întâlnirile cu oamenii dragi îți vor face mult bine. Deci nu sta doar în casă! Vor apărea situații în care vei lupta pentru armonie și echilibru. 

Leu

Nu este cazul să te iei prea în serios astăzi. Încearcă să nu te lipești de situauții complicate pentru care nu găsește nimeni o soluție. 

Fecioară

Te marchează spusele unor oameni importanți. Poate fi cineva apropiat sau o persoană pe care o asculți într-o emisiune sau despre care citești. 

Balanță

Dacă îți faci un obiectiv din a-i face pe plac celuilalt toată ziua, vei eșua clar. Nu este momentul. Astăzi trebuie să îți pese de plăcerile tale. 

Scorpion

Partenerul are nevoie de atenție, afecțiune și validare. Dar nu te aștepta să primești ceva la schimb. Nu neglija treburile gospodărești!

Săgetător

Vei Interacționa cu multe persoane, dar te vei plictisi destul de repede. Ai nevoie de stimulare mentală, de discuții complicate și de subiecte interesante. 

Capricorn

Copiii au nevoie de mai multă atenție din partea ta. Nu te baza pe faptul că te vei odihni mai mult astăzi! Nu va fi deloc cazul!

Vărsător

Cuvintele celor dragi te influențează. Unele te dor, altele te ridică. Trebuie doar să știi când să pui limite și să nu le negociezi. 

Pești

Pe de o parte vrei să stai mai mult în casă, să petreci timp cu apropiații, dar pe de altă parte ai avea nevoie de câteva clipe de independență. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel