Horoscop, sâmbătă, 23 iunie, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Săgetătorii sunt  obosiți, de aceea ar trebui s-o lase mai moale cu eforturile supraomeneşti, iar pentru nativii din Balanță, aceștia trebuie să privească spre etapele viitoare cu o ușoară reținere.  

HOROSCOP BALANȚĂ 23 IUNIE

Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o uşoară reţinere, dând dovadă de maximă prudenţă, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizează. E bine să fii atent la fiecare pas pe care îl faci, la fiecare cuvânt pe care îl rosteşti, pentru că orice atitudine impulsivă poate avea efecte asupra planurilor începute.

Cu cât evoluezi mai lent şi mai precaut, cu atât cresc şansele ca roadele care ies de aici să fie mai bune, deci ia-o încet, fără să pretinzi rezultate imediate. Altădată te-ai grăbit şi ai scăpat multe din vedere, dar acum arăţi că ţi-ai învăţat lecţia şi faci paşi mici spre scopul tău cel mare!

HOROSCOP SCORPION 23 IUNIE

Munceşti mult, dar nu prea dai randament, pentru că ceva îţi lipseşte. Ori nu eşti prea motivat de ceea ce te aşteaptă la final, ori energia ta e pe terminate şi tare ai avea nevoie de o pauză, ori nu ai colaboratori de nădejde care să contribuie eficient la ceea ce aveţi de făcut împreună.

Totuşi vei încerca de unul singur să duci mai departe ce ai început, acordând maximă atenţie sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub aşteptări, având, uneori, impresia că munceşti prea mult pentru ceva ce nu ar merita atâta implicare.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 23 IUNIE

Eşti obosit, de aceea ar trebui s-o laşi mai moale cu eforturile supraomeneşti sau cu excesul de zel. Dacă nu ţii cont de nivelul de energie de care dispui cu adevărat, rişti să strici tot. Cineva te trage de mânecă să nu te mai agiţi atât, să nu faci lucruri peste puterile tale.

Dacă nu ţii cont de încercările sale de a te tempera, te vei convinge singur că nu are rost să exagerezi când vor apărea primele greşeli. Nici un abuz nu e bun, ca atare micşorează ritmul în care munceşti, pentru că nu faci altceva decât să te extenuezi şi să rămâi fără energie în cel mai nepotrivit moment. Ce-i prea mult strică!

HOROSCOP CAPRICORN 23 IUNIE

Ţi-ai pierdut încrederea în şansele de reuşită ale unei acţiuni şi, cât timp nu apare nimic care să-ţi ridice moralul, stai pe margine fără să mai faci nimic. Dacă te închizi singur într-o carapace sumbră, rişti să ratezi o mulţime de ocazii bune care vor trece pe lângă tine şi pe care nu le vezi din cauza atitudinii negativiste la tot ce ţi se propune.

Te-a copleşit pesimismul şi ai tendinţa de a vedea în jur doar ce e mai rău, când, cu siguranţă, trec pe lângă tine suficiente ocazii care te-ar putea scoate din această pasă proastă. Nu-ţi turna cenuşă în cap degeaba şi luptă cu apatia care te încearcă!

HOROSCOP VĂRSĂTOR 23 IUNIE

Scoţi prea mult în evidență chestiunile financiare care nu te-au satisfăcut, dar acum nu contează că nu s-au adat banii în cont la nivelul visat, ci că nu eşti chiar atât de sufocat de datorii. Priveşte înapoi cu detaşare şi descoperă că ai adus la zi o mulţime de plăţi apăsătoare şi datorită eforturilor depuse, acum poţi răsufla uşirat.

Oricum nu puteai scăpa de toate grijile materiale, dar sigur ai şters câteva puncte sensibile de pe listă, şi acelea merită sărbătorite.

HOROSCOP PEȘTI 23 IUNIE

Nu poţi sta să se rezolve problema în care eşti implicat, pentru că nu pasivitatea e soluţia. Ar fi nevoie de un impuls nou, de curajul de a încerca ceva ce nu ai mai făcut niciodată, dar eşti într-o pasă conservatoare care nu te lasă să experimentezi nimic dacă ţi se pare cât de cât riscant. Aştepţi ceva care să te stimuleze, să îţi dea curaj să mergi mai departe, dar deocamdată nimic nou nu apare. Profită de acest repaus pentru a pregăti o strategie care să te ducă la succes, dar nu transforma pauza în motiv de comoditate: fă ceva în timpul acesta!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel