HOROSCOP, sâmbătă, 14 ianuarie, 2017

Berbec

Chiar daca nu cunosti situatia de fata in cele mai mici amanunte, nu te crampona de aceste fleacuri, ci continua ce ai inceput. Apar suficiente semne pe parcurs care sa-ti garanteze faptul ca esti pe calea cea buna, deci nu trebuie sa cunosti chiar toate aspectele dinainte de a porni. Ele mai apar si dupa aceea, ba se mai si schimba deseori, ca atare cel mai bine e sa te lasi dus spre tinta finala de acest val care ba urca, ba coboara, ba mai da si inapoi. Intuitia ii transmite ca e bine ce faci, deci abandoneaza-te cu incredere totala in sensul in care esti dus ca o barca pe valuri.

Taur 

Esti intr-o faza creativa in care poti lasa imaginatia sa zboare incotro vrea iar aceasta totala libertate de gandire este benefica pentru a descoperi o multime de idei noi si bune. Nu accepta sa-ti spuna altii ce sa faci, nici nu urma orbeste ordinele altora, pentru ca tu personal ai mai multe resurse pentru a-ti croi singur drumul catre ceea ce vrei sa obtii. Cu cat ai mai multa libertate de miscare si de creatie, cu atat rezultatele vor fi mai grozave, deci permite-ti sa visezi in voie cu ochii deschisi ca sa construiesti totul exact asa cum iti place. Va iesi perfect doar prin propria ta fantezie!

Gemeni 

Ai tendinta de a fugi de lume, de a te retrage in carapacea ta pentru a-ti linge ranile, pentru a plange in taina, pentru a te gandi numai la dorintele tale neimplinite. Nu face asta, nu ai nevoie de asa ceva, ci trebuie sa profiti de orice invitatie de a te scoate din apatie si melancolie. Nu ai motive sa te izolezi asa de oameni, cand afara te asteapta actiune, dinamism, veselie, distractie. Te simti oarecum neinteles, ai avea nevoie de ceva doar pentru sufletul tau ce nimeni nu-ti ofera, dar nu te fixa pe o singura sursa a fericirii tale. Poti primi altceva in loc, mult mai bun, totul e sa accepti tu alternativele fara sa te incapatanezi sa te auto-pedepsesti.

Rac 

Nu fi atat de critic cu cei din jurul tau, ci priveste-i asa cum sunt. Bine, n-or fi ei perfecti, nici tu nu esti la urma urmei, dar in loc sa le scoti in evidenta numai defectele, ce-ar fi sa vezi ca au si o lunga lista de calitati care merita puse mai mult in valoare. E bine sa-i vezi asa cum sunt, si sa renunti la asteptari inutile. Daca speri de la oameni mai mult decat pot ei oferi, risti sa suferi o deceptie, dar nici sa-i cobori la extrema cealalta – cum ca nu sunt buni de nimic si merita sa-i privesti numai de sus – nu e cea mai corecta atitudine. Fii cat se poate de obiectiv, cinstit cu ei, realist, si pune-te un pic in pielea lor, sa vezi ce-ai simti daca ai fi tratat asa cum ii tratezi tu?

Leu

E vanzoleala mare in jurul tau si dai peste oameni si mai nervosi care agita si mai mult spiritele. Nu poti ramane impasibil la starea de tensiune care se creeaza si e absolut normal sa te enervezi si tu odata in plus cand toata lumea din jur face taraboi. A incerca sa aplanezi tensiunile e absolut inutil, ca atare canalizeaza energia in exces spre un domeniu care chiar are nevoie de violenta, ambitie, impulsivitate, autoritate. Folosite cu cap, acestea pot deveni calitati si pot genera rezultate demne de lauda, nu doar nervi si conflicte.

Fecioara

Opreste-te din mers daca vezi ca toate elementele din jur par a evolua exact invers decat ai dori tu. Primesti suficiente avertismente ca sensul ales nu duce acolo unde vrei: frane, refuzuri, obstacole, amanari, toate acestea ar trebui sa te puna pe ganduri. Cand nimic nu inainteaza, e mai degraba un semn ca nu mergi in directia cea buna si ar fi bine sa cauti un plan de rezerva. Nu ai nici un spor cand vezi ca nimeni nu te sustine in ceea ce faci, cand vezi in ochii tuturor indoiala si neincredere, deci gandeste-te inca o data daca merita sa mai consumi energie pentru ceva ce sta pe loc de la o vreme.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel