Horoscop, sâmbătă, 14 decembrie 2019

Sâmbătă, pentru nativii din Pești,  este pentru relaxare, nu pentru muncă
Sâmbătă, pentru nativii din Pești, este pentru relaxare, nu pentru muncă

Horoscop. Gemenii manifestă pe durata întregii zile o curiozitate exagerată, pe care au face bine să nu o îndrepte asupra persoanelor dragi. 

Berbec

Folosești ziua pentru a te întâlni cu rudele sau pentru a te ocupa mai mult de treburile gospodărești. Nu vrei să cheltuiești bani într-un mod aiurea.

Taur

Partenerul te obligă să participi alături de el la un eveniment sau să îl ajuți cu o promisiune nerespectată. Cum nu ai altceva de făcut, nu vei comenta.

Gemeni

Manifești pe durata întregii zile o curiozitate exagerată, pe care ai face bine să nu o îndrepți asupra persoanelor dragi. Mai bine citești o carte sau te uiți la un serial.

Rac

Treci de la panică la bucurie foarte repede și nu îți dai seama cum să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Partenerul are și el o parte de vină în acest sens.

Leu

Toți te acuză că ești foarte leneș, dar tu vei găsi metoda prin care să te victimizezi astfel încât să le schimbi părerea. Evită conflictele cu familia, nu vei ieși câștigător.

Fecioară

Pe ultima sută de metri ți se amână o plecare pe care ți-o doreai mult. Vei avea impresia că ziua este pierdută însă partenerul sau prietenii se vor ocupa să îți schimbe părerea.

Balanță

Partenerul îți reproșează că ești imatur și că ai nevoie de o transformare. Inițial, vei fi foarte supărat, însă vei ajunge la concluzia că are mare dreptate.

Scorpion

Debordezi de energie și inspirație. Deși este sâmbătă și toată lumea se odihnește, tu reușești să faci o mulțime de lucruri într-un timp scurt.

Săgetător

Vrei să îți faci o planificare riguroasă, să consumi timp și resurse doar pentru ce îți este util. De aceea, vei refuza foarte multe invitații ale apropiaților.

Capricorn

Orice vei face în compania partenerului îți va aduce multă bucurie și împlinire sufletească. Venus face o conjuncție cu Pluto în semnul tău și îți oferă putere și încredere.

Vărsător

Te urmărește o stare de oboseală pe care nu o vei putea ignora. Prietenii te sună, îți scriu sau te cheamă în oraș, dar pur și simplu nu ai chef de nimic.

Pești

Sâmbătă este pentru relaxare, nu pentru muncă. Dacă nu ești nevoit să mergi la serviciu astăzi, fă tot posibilul să nu îți consumi timpul în interes profesional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel