Horoscop, sâmbătă, 13 octombrie, 2018

Crişan Andreescu / 12 oct 2018 / 22:10 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Sunt situaţii pe care Fecioarele nu le pot înţelege logic, dar trebuie să le ia ca atare, fără să ceară prea multe explicaţii de ce se întâmplă, pe când  Berbecii nimeresc  într-un mediu foarte plăcut, în care planează armonia şi buna înţelegere. 

Horoscop, 13 octombrie 2018, BERBEC

Nimereşti într-un mediu foarte plăcut, în care planează armonia şi buna înţelegere. Mai rar ai parte de asemenea anturaj atât de compatibil cu tine, deci fă tot posibilul să te integrezi în acest spaţiu şi să fii ca şi ceilalţi: calm, amabil, plăcut, amuzant!

Este exact locul în care te vei relaxa cel mai bine, consideră-l o evadare din cotidian, din acele locuri tensionate şi triste, deci profită de această ocazie de a te alătura lor.

Nici nu credeai că mai există oameni atât de relaxaţi şi cu un tonus atât de bun, şi, dacă te alături lor, te molipseşti şi tu de bună dispoziţie. Alături de ei, uiţi de orice probleme şi redescoperi pacea interioară şi exterioară oglindită într-un zâmbet cald.

Horoscop, 13 octombrie 2018, TAUR

Aştepţi un anumit moment căruia îi atribui semnificaţii cu totul speciale şi fiecare oră care trece te stimulează din ce în ce mai mult. Vrei ca totul să iasă perfect, te-ai pregătit ireproşabil, astfel încât, atunci când vei trăi efectiv acel eveniment, să ai numai motive de mândrie pentru ce ai realizat.

Mai apar informaţii sau detalii folositoare pe parcurs, semn că eventualele amânări care se mai ivesc, au şi ele rostul lor, deoarece mai oferă o serie de elemente importante pentru ceea ce se va petrece curând. Stai ca pe ghimpi, dar eşti sigur că totul va ieşi bine!

Horoscop, 13 octombrie 2018, GEMENI

Eşti pe drum încă, mai ai cale lungă de parcurs până ajungi acolo unde ţi-ai propus, ca atare nu insista să sari peste etape sau să schimbi mersul normal de evoluţie. Tu eşti doar o pană dusă de curent, ca atare nu ai puterea, deocamdată, să te opui sau să alegi alt sens.

Eşti dus de vânt unde vrea şi cum vrea el, dar ai încredere că eşti la locul potrivit şi acest vânt te duce acolo unde trebuie.

Nu e momentul nici să iei atitudine, nici să trasezi neapărat o anumită direcţie, ci eşti într-o fază în care chiar e bună pasivitatea aceasta: te laşi în voia curentului fără să faci nimic, gândind pozitiv că eşti pe calea cea bună spre ţinta adecvată ţie.

Horoscop, 13 octombrie 2018, RAC

Tu eşti cel care îşi asumă de bună voie o stare de pesimism care nu îţi face bine. Luptă cu această atmosferă apăsătoare, ţi-o creezi singur sau o accepţi fără să lupţi. De fapt, eşti puternic afectat de o problemă, a ta sau a altuia, şi din cauza ei ai impresia că totul e negru în jurul tău.

O vagă depresie te paşte şi nu găseşti în jur nimic bun de care să te agăţi. În loc să dai la o parte aceste neguri întunecate, parcă le aduni şi mai mult, pentru că discuţi doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ţi lipseşte, despre tot felul de subiecte predominant negative.

Horoscop, 13 octombrie 2018, LEU

Unii oameni nu pot fi schimbaţi, oricât te-ai strădui tu să le inspiri o viziune nouă, o altă atitudine de viaţă, deci nu insista cu oricine. Pune-te cumva în pielea lor şi priveşte-te şi pe tine cât de deschis eşti la schimbare.

Da, poate tu ai făcut multe modificări în modul tău de a fi sau de a gândi, dar tot au rămas unele principii de neclintit. Aşa sunt şi cei din jurul tău, se cramponează de o idee fixă şi nu acceptă altceva pentru nimic în lume.

Trebuie să-i înţelegi, pentru că unii chiar nu acceptă să se schimbe orice le-ai propune. Oare tu cum ai face într-o astfel de situaţie? Orgoliu şi încăpăţânare au şi alţii!

Horoscop, 13 octombrie 2018, FECIOARĂ

Sunt situaţii pe care nu le poţi înţelege logic, dar trebuie să le iei ca atare, fără să ceri prea multe explicaţii de ce se întâmplă. Astăzi dai piept cu un astfel de moment în care ţi se pare că tot tu eşti cel care dă de la el, care trece cu vederea, care plăteşte un preţ pe nedrept, dar nu pune la suflet.

Consideră-l un compromis obligatoriu de pe drumul tău către atingerea unui scop. Într-o zi, privind înapoi, îţi vei da seama că era un gest necesar, chiar dacă nu l-ai făcut cu nicio plăcere, dar fără el, nu ai fi putut trece mai departe spre ce visai. Merită să faci sacrificiul, chiar dacă nu-i înţelegi prea bine sensul.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26