EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 13 august 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Luna tranzitează semnul Peștilor. 

Luna tranzitează semnul Peștilor, deci scăpăm de influența Lunii Pline din Vărsător. Vom fi mai letargici. Și nu doar din cauza acestui fapt. Să nu uităm că Soarele din Leu se apropie de opoziția cu Saturn. Ne va lipsi energia nu doar când trebuie să muncim, ci și când trebuie să ne distrăm. Recomand un program cât mai simplu în acest weekend. 

Berbec

Va fi nevoie să cauți un echilibru între timpul petrecut cu prietenii și cel dedicat propriei persoane. Nu este cazul să faci compromisuri!

Taur

Nu este cazul să neglijezi familia. Sau să le spui celor dragi că proiectele tale sunt prioritare. Este nevoie de un echilibru. 

Gemeni

Discuțiile cu apropiații vor fi destul de neplăcute. Mai ales dacă intervine și diferența de vârstă. Nu este o zi bună pentru explicații. 

Rac

Oricâte strategii financiare ți-ai face, nu vei putea să te ții de ele. De aceea, recomandabil ar fi să îți stabilești un anumit prag. 

Leu

În weekendul acesta vei simți că nimeni nu te iubește, nu te apreciază. Dar s-ar putea să fie doar o senzație. Deci nu face acuzații!

Fecioară

Nivelul de oboseală este uimitor. Cu alte cuvinte, ar fi bine să nu devii inconștient din acest punct de vedere. Ai nevoie de relaxare. 

Balanță

Venus se apropie de un trigon cu Jupiter. Vei sesiza o pofta crescută de viață, dorința de a te întâlni cu persoanele cele mai dragi. 

Scorpion

Faptele și vorbele familiei nu prea îți sunt pe plac. Dar nici nu ai unde să te duci. Deci ar fi bine să ajungi la o înțelegere. 

Săgetător

Nu subestima deloc discuțiile cu apropiații, sau mai degrabă pe aceștia. Pentru că s-ar putea să ai unele surprize total neplăcute. 

Capricorn

Astrele îți zic așa: cheltuiește ca un om matur! Nu precum un copil care și-ar cumpăra toate nimicurile. Ai nevoie de cumpătare. 

Vărsător

Partenerul se va plânge că ești cam rigid. Și chiar așa te comporți. Îi respingi propunerile, spui că nu sunt bune, dar nici nu ai altele. 

Pești

Treburile gospodărești te vor epuiza. Deci fă tot posibilul să nu ai multe activități în progamul zilei. Pentru că îi vei dezamăgi pe alții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel