Horoscop, sâmbătă, 12 octombrie 2019

Sfârșitul acesta de săptămână trebuie să fie pentru Capricorni de neuitat
Sfârșitul acesta de săptămână trebuie să fie pentru Capricorni de neuitat

Horoscop. Venus se apropie de un careu cu Uranus, aspect ce va aduce multă iritatbilitate și o doză serioasă de instabilitate în relații și parteneriate.

Berbec

Tendința ta principală de astăzi va fi una de fugă, de evadare, de te retrage într-o zonă ascunsă de ochii lumii. Preferi să nu te implici în absolut nimic.

Taur

Partenerul trece printr-o criză de gelozie cumplită, așa din senin. Nu știi cum să o gestionezi și vei încerca să fii cât mai rațional, dar el va insista cu ale lui.

Gemeni

Nu te baza că o să te distrezi sau că o să odihnești din plin astăzi. Apar destule treburi de făcut prin casă, care îți ocupă timpul și îți consumă resursele financiare.

Rac

Ocupă-te serios de programul copiilor, au nevoie de atenție și grijă. De asemenea, nu ignora deloc relațiile cu rudele apropiate.

Leu

Parcă nu ai mai ieși la restaurant sau în club ca altădată. Preferi să te îmbraci comod și să te uiți la filmele sau serialele preferate. O plimbare relaxantă în natură nu ar strica.

Fecioară

Nu face de unul singur toate cele necesare în casă, cere-i sprijinul partenerului. Așa veți termina mai repede și veți putea ieși în oraș.

Balanță

Dacă ești singur, invită o persoană pe care o placi la cină. Ai nevoie să te simți bine și să fii în preajma oamenilor. Nu exagera cu sumele cheltuite.

Scorpion

Profită de tranzitele lui Venus și Mercur în semnul tău și fă demersuri să obții resurse pentru planurile tale. Din fericire, există din plin doritori să te ajute.

Săgetător

Părinții sau rudele apropiate se victimizează prea mult și te indispun. Ai prefera să nu mai petreci timp în preajma lor, dar nu se poate. Au nevoie de soluții la problemele lor.

Capricorn

Sfârșitul acesta de săptămână trebuie să fie de neuitat pentru tine. După o săptămână plină la locul de muncă, ai nevoie de o escapadă, de o aventură sau de distracție.

Vărsător

Prietenii te vor dezamăgi din cauza faptului că nu se vor ține de promisiuni. Ați planificat să ieșiți, să vă vizitați, dar vor anula în ultimul moment.

Pești

E de ajuns să te atingă cineva cu un deget astăzi și să te superi instantaneu. Ai stări de anxietate pe care cu greu le vei stăpâni. Evită băuturile alcoolice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel