EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 12 iunie 2021

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Sâmbătă, 12 iunie, avem un sextil între Venus din Rac și Uranus din Taur.

Berbec

Orice ai face, oriunde te-ai duce, îți va fi dor de casă. Vei dori să petreci cât mai puțin timp departe de casă, familie sau locurile dragi.

Taur

Vei găsi de fiecare dată cuvintele potrivite în momentele potrivite, spre uimirea si invidia tuturor. Evenimentele familiei ți se vor părea plictisitoare.

Gemeni

Vei putea da vina pe Mercur retrograd de fiecare dată când va apărea câte o încurcătură. Nu ai mult timp la dispoziție pentru a sta degeaba.

Rac

Orice ieșire în oraș va presupune costuri suplimentare. Partenerul ți se va părea prea lent și se va opune unor planuri de vacanță.

Leu

S-ar putea ca prietenii să îți încurce unele planuri. Tu chiar nu te superi deloc, mai ales din cauza faptului că vrei să stai mai mult pe casă.

Fecioară

Trebuie să înveți să separi atitudinea pe care o ai la serviciu față de cea din sânul familiei. Adică este sâmbătă și ai nevoie clară de odihnă.

Balanță

Zambetele tale pot cuceri multe persoane. Dacă ești singur, poate fi o zi nemaipomenită pentru a cunoaște oameni noi interesanți.

Scorpion

Îți pierzi repede răbdarea și te vei purta cu apropiații într-un mod total nepotrivit. Riști să devii chiar agresiv. Și chiar nu este cazul.

Săgetător

Dacă vremea îți permite, ziua aceasta este potrivită pentru o călătorie, fie lungă, fie scurtă. Verifică toate actele înainte de a pleca de acasă.

Capricorn

Partenerul îți dă câteva sarcini și nu te superi. Chiar dacă este sâmbătă, vrei să te simți util și eficient.

Vărsător

Ai vrea o zi doar pentru tine, dar încă din primele ore ale dimineții, familia și oamenii apropiații își fac prezența. Te vor ruga să îi ajuți.

Pești

Poate fi o zi nemaipomenită pentru plimbări sau vizite. Nu uita să îți incluzi și prietenii în planurile pentru viitorul apropiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel