Horoscop, sâmbătă 1 februarie 2020

Prietenii organizează evenimente la care Vărsătorii nu sunt  invitați
Prietenii organizează evenimente la care Vărsătorii nu sunt invitați

Horoscop. Balanțele se simt folosite pentru că ultimele cheltuieli pentru casă au fost făcute din portofelul lor.

Berbec

Vrei să îi uimești pe cei dragi cu aptitudinile tale de gospodar. Poți face curățenie, poți găti sau merge la cumpărături. Sau de ce nu, să le faci pe toate!

Taur

Cuvântul cheie al zilei este confortul. Deci nu te mișcă nimeni de la locul tău pentru nimic în lume. Opui rezistență la orice tentativă de schimbare a planurilor tale.

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, se află în ultimele grade ale Vărsătorului, zona studiilor, deci încă mai ai câteva șanse să îți îmbunătățești cunoștințele prin metode neconvenționale.

Rac

Accepți orice propunere de petrecere a zilei doar dacă va fi inclus și partenerul sau un om apropiat. Vrei să îi ai pe ce dragi în preajma ta.

Leu

Chiar dacă este final de săptămână, numai de odihnă nu vei avea timp. Te trezești cu destule sarcini care presupun muncă multă și efort prelungit.

Fecioară

Nu lăsa să treacă ziua această pur și simplu! Fă-ți un plan serios și ține-te de el! Nu contează că anumite persoane vor dori să te deturneze de la ce contează.

Balanță

Te simți folosit pentru că ultimele cheltuieli pentru casă au fost făcute din portofelul tău. Dar nici nu vei comunica nemulțumirile tale.

Scorpion

Persoana iubită are multă afecțiune pentru tine și îți va demonstra asta prin gesturi romantice. Tu ești mai rece astăzi așa că nu îi vei răspunde la fel.

Săgetător

Familia te pune la treabă și nu ține cont că poate vrei să ieși în oraș la plimbare sau să te distrezi. Din păcate, nici nu vei ajunge la o înțelegere cu ei.

Capricorn

Ai prefera să stai doar în casă, însă obligațiile familiei nu te vor lăsa. Ești sătul de compromisuri, dar totuși le faci de dragul celorlalți.

Vărsător

Prietenii organizează evenimente la care nu te invită. După ce vei afla asta, vei fi dezamăgit și supărat. Tu decizi dacă mai vrei să ții legătura pe viitor cu ei sau nu.

Pești

Ai chef de povești, să visezi sau să dormi toată ziua. Nu exagera cu alimentele sau cu alcoolul! În plus, nu face promisiuni celor dragi pentru că nu te vei ține de ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel