Horoscop Rune. Mihai Voropchievici, schimbări pentru zodii, 27 mai - 2 iunie, 2018

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Horoscop Rune. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, horoscopul runelor pentru perioada 27 mai - 2 iunie, 2018.

Horoscop rune 27 mai - 2 iunie, Berbec: Își poate găsi rezolvările la toate problemele care îl frământă, numai făcând un consiliu de familie,  reunindu-se cu ceilalți membri  de familie, pentru că primele lucruri care se pot rezolva  se rezolvă cu cei de aproape, sau cum se mai spune: rufele murdare se spală în familie, dar discuțiile trebuie să fie sincere.

Horoscop rune 27 mai - 2 iunie, Taur: E mai pretențios. Are o săptămână cu vești bune, cu cadouri sau seme de bani, o săptămână cu beneficii și materiale  și financiare și cu vești bune. 

Horoscop rune 27 mai - 2 iunie, Gemeni: Au o săptămână în care bronia cerească e de partea lui. Au o protecție divină.  E o perioadă când mai umblă de colo-colo, se mai plimbă, mă refer la actori, artiști, care au turnee.

Horoscop rune 27 mai - 2 iunie, Rac: Sunt în a treia de săptămână în care pot afla un adevăr important care le poate schimba sau marca viața. Au făcut și lucruri bune, dar și mai puțin plăcute.  

Horoscop rune 27 mai - 2 iunie, Leu: Leii nu s-au potolit. Sunt în a doua săptămână în care sunt furioși, sunt ca uraganul. Tendința lor este de a fi mai recalcitranți, ca dovadă  se creează stările de animozitate.

Horoscop rune 20 - 26 mai, Fecioară: S-a decis. Vrea să se căsătorească. Are două opțiuni de făcut. Ori schimbă locul de muncă și se mută într-o casă nouă, sau pleacă într-o delegație  și schimbă automat locul de muncă și casă

Horoscop rune 20 - 26 mai, Balanță: Au o săptămână  în care sunt mai tensionați în relațiile cu ce din jur, trebuie să fie mai atenți pentru a nu discuta în contradictoriu, pentru  că prudența e mama înțelepciunii. O săptămână de prudență pentru aceștia.

Horoscop rune 20 - 26 mai, Scorpion: Nu s-au decis încă. Sfat din partea runei: relaxați-vă, terminați cu închipuirile și cu toate problemele din mintea voastră, pentru că persoanele dragi vouă au o stare fantasctic de bună, numai că voi ați cam uitat să mai treceți pe la ei.

Horoscop rune 20 - 26 mai, Săgetător: Săptămâna pentru ei e plină de mistere, de nebuloase. Este o zodie protejată de divinitate. Toate lucrurile care îi frământă le rezolvă cu ajutorul divinității.

Horoscop rune 20 - 26 mai, Capricorn: O săptămână plină de comunicare intensă, telefoane,  scrisori, SMS, mail-uri. Orice  fel de informații, chiar și din presă.

Horoscop rune 20 - 26 mai, Vărsător: A intrat pe un făgaș bun. Sfătuit să lase toate problemele, grijile, spaimele legate de trecut. Începând de dumnică să se pregătească pentru o perioadă, până la un an, mult mai  benefică.

Horoscop rune 20 - 26 mai, Pești: Să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Să fie pregătiți pentru schimbare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel