Horoscop rune, 18-24 octombrie 2021. O zodie e pe gheaţă subţire, pentru a doua săptămână consecutivă

Captură Video Antena 3
Captură Video Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

VEZI Cupidon, vești bune pentru Rac, Scorpion, Pești, mari tensiuni pentru Berbec, Leu, Săgetător în 2022

Berbec

Berbecii să își pregătească bagaje, deoarece astrele le anunță o călătorie. Fiți pregătiți sufletește pentru aceste zile.

Taur

Nativul Taur dă lovitura și se petrece un salt calitativ rapid în viața sa. Se anunță o săptămână excelentă pentru voi.

Gemeni

Gemenii intră într-o necunoscută. Urmează o săptămână în care nimeni nu știe de unde să vă apuce. Veți evita să aveți contact cu prea mulți oameni.

Rac

Nativii din Rac au o săptămână de protecție divină totală. După multe încercări, primiți ajutor pentru a ieși din toate problemele pe care le-ați avut.

Leu

Leii ar trebui să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Trebuie să fiți pregătiți pentru aceste noi beneficii din viața voastră.

Fecioară

Fecioarele sunt cu adevărat binecuvântate, deoarece sunt protejate de Vunjo în această săptămână, pentru prima dată în foarte multă vreme. Veți câștiga pe toate planurile, dar renunțați la scepticism.

Balanță

Balanțele au o săptămână de foc în următoarele zile, ar putea apărea o dragoste nouă, pasională, în special în cazul celor tineri.

Scorpion

Nativii din Scorpion, contrar celorlalte zodii, sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Modul de comunicare, felul vostru mai repezit de a rezolva lucrurile vă poate strica aranjamentele.

Săgetător

Veți primi un mesaj, trebuie să fiți pregătiți să îl recepționați. Fiți foarte atenți la tot ceea ce înseamnă comunicare în aceste zile și citiți printre rânduri.

Capricorn

Nativii Capricorn trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și mobiliza poziția. Trebuie să arătați că sunteți cei care puteți să faceți tot ce vă propuneți.

Vărsător

Vărsătorul nu și-a făcut temele în ultimele săptămâni, iar acum runa le spune să abordeze cu totul altfel problemele care sunt importante. Schimbați tactica în zilele care vin.

Pești

Aveți de gând să faceți o mutare, fie că e vorba de locuință sau de locul de muncă. Sunteți într-o căutare care s-ar putea rezolva în viitorul apropiat, fiind foarte oportuniști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel