Horoscop rune 18-24 aprilie 2022. Mihai Voropchievici: Zodia care va da lovitura

Mihai Voropchievici / Captură Antena 3
Mihai Voropchievici / Captură Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 18-24 aprilie 2022. 

 

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale.

O zodie va da lovitura săptămâna aceasta.

„Săptămâna aceasta dă lovitura: un salt calitativ, cantitativ în săptămâna lor. E o săptămână super benefică”, a spus numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

VEZI ȘI: Horoscop rune 18-24 aprilie. Mihai Voropchievici: „Săptămână cu încărcătură puternică"

CITEȘTE ȘI: Horoscop 18 aprilie 2022. O zodie va beneficia de multe idei nemaipomenite, iar pentru alta vin vești surprinzătoare / video

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul pentru 18 aprilie 2022.

Astăzi avem o conjuncție între Mercur și Uranus, în semnul Taurului. Mintea ne va merge brici, mai ales când este vorba de bani sau de eficientizarea programului. Ba chiar s-ar putea să venim cu idei nemaipomenite și pentru planificarea sărbătorilor. Chiar dacă unii apropiați vor considera că alegem soluții mai neconvenționale. Tehnologia ne poate deveni cel mai mare aliat, deci astrele ne recomandă să căutăm cele mai bune site-uri sau aplicații. Conjuncția Mercur-Uranus va face sextil cu Venus, deci vom beneficia și de cuvintele potrivite. 

Berbec

Vei fi cel mai bun negustor, dar și cel mai priceput client! Vei găsi produsele la cel mai bun raport calitate-preț. 

Taur

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece în semnul tău, deci vei beneficia de multe idei nemaipomenite, dar și de o neliniște permanentă. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să fii atent la ce visezi, dar și la conexiunile pe care le face creierul tău pe nepusă masă. Nu sunt întâmplătoare!

Rac

Prietenii vor face schimbări pe nepusă masă în planurile comune și va trebui să îți refaci programul. Nimic nu este predictibil!

Leu

Apar discuții noi la locul de muncă și asta îți creează destulă anxietate. Bineînțeles că te vei preocupa doar de dragul de a o face. 

Fecioară

Conjuncția Mercur-Uranus te va ajuta să vezi lucrurile diferit, să înțelegi și perspectivele celorlalți sau să comunici mai ușor. 

Balanță

Dacă nu vei acorda mai multă atenție, te vei trezi cu mai puțini bani în cont. Ai grijă la ce cheltuieli faci astăzi!

Scorpion

Partenerul vine cu o serie de idei la care tu nu te-ai fi gândit niciodată. Dar vei fi de acord imediat să le puneți în practică!

Săgetător

Munca nu va fi deloc plictisitoare! Din contră! Tu și colegii vă veți confrunta cu multe situații imprevizibile care vor deveni oportunități. 

Capricorn

În planificarea pregătirilor pentru Paște, ai face bine să te pui pe primul loc. Să ții cont în primul rând de ce vrei tu să se întâmple. 

Vărsător

Apar unele vești surprinzătoare despre familie. Conjuncția Mercur-Uranus te invită să nu stai prea mult pe acasă pentru că te vei plictisi. 

Pești

Tu și apropiații aveți nevoie să comunicați mai mult, nu să luați deciziile în mod superficial. Și nu uita: fiecare are ritmul lui!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel