HOROSCOP RUNE 15-21 iulie 2019. Vorpochievici: Zodia care primește un cadou surpriză, bani și vești bune

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 15-21 iulie. 

Berbec. O rună fantastică. Cadou surpriză, sumă de bani importantă și vești bune. O săptămână aducătoare de beneficii. Ce ați vrea mai mult?

Taur. Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Astrele anunță o călătorie. Iar pentru cei care s-au mutat în casă nouă să-și ia bagajele alea vechi.

Gemeni. Sunt puși pe scandal. Susțin o mică bătălie, dar runa îi sfătuiește să nu fie îngrijorați: din bătălie tot ei vor ieși câștigați, cu condiția să fie calmi.

Rac. A intrat într-o zonă de nebulozitate. E ceva mister, nu prea comunică. Are niște lucruri pe care trebuie să le rezolve, dar nu cu ajutorul celorlalți, ci cu forța divină. Sunt niște frământări interioare. 

Leu. Au o săptămână de oferte, de comunicăr de mesaje. O mulțime de lucruri bune pe care le primiți. 

Fecioară. De trei săptămâni au tot stat în tensiuni, dar găsesc rezolvarea tuturor problemelor, numai angajând o discuție sinceră cu cei din jur. Găsiți rezolvarea, care e la doi pași de dumneavoastră. 

Balanță. Vine uraganul. Mobilizați-vă!  Fiți pregătiți să susțineți o dispută furtunoasă, dar fiți calm pentru că totul se aranjează. 

Scorpionul. E rândul lui să se mute din serviciu sau din casă. Va acționa foarte favorabil. Au discernământ și se axează pe problemă și o rezolvă.

Săgetător. În săptămâna viitoare veți da lovitura. Se va produce un salt calitativ important în existența dumneavoastră.

Capricorn. Sunt rugați să lase toate problemele legate de trecut și să se pregătească de o perioadă mult mai bună. Chiar și pentru un an mai bun. 

Vărsător. Le-a intrat aer proaspăt. E dragoste, ceva nou, fierbinte. 

Pești. Au avut o săptămână mai cu scârț. Acum pot începe o viață nouă, pe toate planurile. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel