Horoscop, miercuri, 7 noiembrie, 2018

Crişan Andreescu / 06 noi 2018 / 16:43 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Capricornii se pot mișca  în voie, pentru că azi nu le  interzice nimeni să urmeze anumite reguli. Nici nu ai încheiat bine un capitol, că Scorpionii  deja se gândesc la altceva şi mai interesant şi mai îndrăzneţ decât primul. 

Horoscop, 7 noiembrie 2018, BALANȚĂ

Cuvântul de ordine al zilei este iubire, deci investeşte sentimente curate şi adevărate în tot ce faci, chiar dacă te ocupi de ceva care nu pare să meargă perfect. Cu cât investeşti mai multe gânduri frumoase în planurile tale, cu atât ele se vor evolua mai uşor spre succes.

Cât timp priveşti orice situaţie cu frică şi cu nesiguranţă, cu atât mai multă putere dai eşecului să se instaleze, ca atare deschide inima şi emite de acolo cantităţi uriaşe de iubire, de pasiune, de plăcere, de emoţie şi ai să vezi imediat diferenţa.

Mergi la serviciu cu iubire. Fă mâncare sau curăţenie acasă cu iubire. Fă-ţi temele cu iubire. Şi astfel toate roadele muncii tale, chiar obligaţii fiind, vor fi demne de laudă!

Horoscop, 7 noiembrie 2018, SCORPION

Nici nu ai încheiat bine un capitol, că tu deja te gândeşti la altceva şi mai interesant şi mai îndrăzneţ decât primul. Aşa eşti tu: inovator şi creativ, mereu dornic de noutate, şi nu poţi sta pe loc nici măcar ca să-ţi reîncarci bateriile.

S-a născut deja un alt scop în mintea ta şi nu pierzi vremea: te apuci serios de treabă, entuziasmat ca la orice nou început de drum. Totul evoluează extrem de bine şi de repede. Posibil ca noul plan să se nască, de fapt, din cel tocmai încheiat, acela fiind doar startul unei noi direcţii care va avea efecte şi mai bune decât primele.

Horoscop, 7 noiembrie 2018, SĂGETĂTOR

Se citeşte pe chipul tău o mai mare siguranţă, încredere deplină în ceea ce reprezinţi, atitudine ce te va ajuta să duci la îndeplinire cu succes orice activitate care depinde de tine.

Faptul că eşti atât de sigur pe tine te susţine în orice acţiune care necesită un consum mare de energie, care cere rezistenţă, voinţă şi răbdare. Ai convingerea că la finalul acestui efort susţinut te aşteaptă un moment de glorie, care va încununa cu succes o etapă de lungă durată în care ai investit tot ce aveai mai bun.

Cât timp te priveşti pe tine însuţi cu un tonus atât de pozitiv, reuşita nu e departe!

Horoscop, 7 noiembrie 2018, CAPRICORN

Mişcă-te în voie, pentru că azi nu-ţi interzice nimeni să urmezi anumite reguli. Cu cât ai mai mult curaj să spui ce vrei şi să faci ce doreşti, cu atât succesul e mai aproape.

Numai de tine depinde să porneşti azi un proiect îndrăzneţ, complet nou, chiar dacă nu ştii, deocamdată, încotro duce. Important e felul cum iei startul, deci investeşte în acest prim pas doar gândire pozitivă, optimism, energie, chef, elan, entuziasm, tonus ridicat, tot acel arsenal de resurse pozitive care vor clădi ceea ce visezi.

Nu te baza pe nimeni, ci doar pe forţele tale, pentru că tu eşti singurul care trage această căruţă. În fond, nici nu e o căruţă grea!

Horoscop, 7 noiembrie 2018, VĂRSĂTOR

Ai mai multă încredere în forţele tale, pentru că eşti mai capabil decât ai putea crede! Fii sigur că ceea ce faci, că ceea ce creezi, e de mare succes, dar ca lumea să aprecieze ceea ce iese din mintea sau mâinile tale, trebuie ca tu, mai întâi, să investeşti încredere şi iubire în rodul muncii tale.

Dacă tu te critici singur, dacă-ţi găseşti doar vini şi defecte, cum ai vrea ca ceilalţi să aprecieze mai mult ceea ce faci tu? Nu pretinde respect şi apreciere dacă tu singur te priveşti ca pe cel mai mare inamic, deci învaţă să te iubeşti necondiţionat pe tine însuţi, pentru că meriţi asta din belşug!

Horoscop, 7 noiembrie 2018, PEȘTI

Micile răutăţi ar trebui să rămână mici, deci fă un efort să nu alimentezi cine ştie ce conflict, dar nici să cazi în capcana altuia, pentru că azi ai alături de tine oameni cu intenţii nu tocmai pozitive.

Dacă te enervezi pe parcursul zilei, ai tendinţa de a te întoarce acasă un pachet de nervi şi pe cine îţi eliberezi tu nervii? Pe familie, desigur, care nu are nicio vină. Ba chiar ar putea interpreta greşit iritarea din vocea ta, ca şi cum ai avea ceva împotriva lor.

Lasă toate problemele la uşă când te întorci acasă, şi dacă şi ceilalţi sunt nervoşi, amintiţi-vă de iubire şi diplomaţie pentru a dezamorsa rapid bomba.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25