EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 7 decembrie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Mercur intră în Capricorn. 

Mercur își va începe tranzitul în semnul Capricornului pe 7 decembrie, unde va rămâne până pe 11 februarie. Și nu va fi un tranzit simplu pentru că în perioada 29 decembrie 2022 - 18 ianuarie 2023, Mercur va fi și retrograd. Dar atenție! Efectele retrogradării se vor simți de pe 7 decembrie până pe 11 februarie. Așa că ați face bine să vă preocupați din timp de organizarea sărbătorilor, cumpărarea cadourilor sau achiziția biletelor de călătorie. 

Berbec

Vei fi mai preocupat de chestiunile profesionale decât de cele personale. Iar cei dragi îți vor atrage atenția în acest sens. 

Taur

Visezi cât e ziua de lungă. Ai nevoie să te bazezi pe unele idealuri, să găsești sens în ceea ce înteprinzi. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur te va face mai introvertit. Vei deveni mai interesat de secretele celorlalți decât de ceea ce îți zic în mod direct. 

Rac

Datorită schimbării lui Mercur, vei învăța să ceri ajutor, să fii mai vulnerabil. Și chiar vei avea parte de unele parteneriate noi. 

Leu

Vei fi mai vocal la serviciu. Îți vei susține punctele de vedere și ideile cu tărie, și vei comunica mai mult cu unii dintre colegi. 

Fecioară

Schimbarea lui Mercur de astăzi îți va aduce multe bucurii. De altfel, astrele te invită să te ocupi de planurile de sărbători. 

Balanță

Discuțiile cu familia nu vor fi pe placul tău, dar vor fi necesare. Mai ales în această lună când vor fi multe de organizat. 

Scorpion

Mercur te va ajuta să gândești mai clar, să vezi cu alți ochi ceea ce se întâmplă în jur. Vei deveni și mai pragmatic. 

Săgetător

Mercur va tranzita casa a doua și te va ajuta să fii mai atent la cheltuielile pe care le vei face. Vei fi mai calculat. 

Capricorn

Intrarea lui Mercur în semnul tău te va liniști pe moment. Vei fi sigur de gândurile și deciziile tale. Cei din jur chiar te vor urma. 

Vărsător

Ideile cele mai bune vor veni doar dacă stai în liniște, te odihnenști sau faci pace cu trecutul. Intuiția va funcționa de minune. 

Pești

Vei observa că ai chef să interacționezi cu mai multe personale. Fie pentru a rezolva ceva pentru serviciu, fie în scopuri personale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel