Horoscop, miercuri, 6 noiembrie 2019

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Dacă o persoană de sex opus îți va face complimente nativilor din Balanță, atunci  nu înseamnă neapărat că are sentimente pentru aceștia. 

Berbec

Fii cu ochii în patru dacă vrei să începi o relație, mai ales prin intermediul internetului. Este posbil să fii ușor păcălit. Pentru ceilalți, este o zi bună pentru a rezolva problemele amoroase.

Taur

Ți se cere să fii inovator și mai deschis la tot ce este diferit. Vei depune foarte mult efort în acest sens, iar rezultatul îți va plăcea.

Gemeni

Încearcă să nu alergi după mai mulți iepuri în același timp și să nu procrastinezi într-un mod exagerat. Efectele delăsării vor fi dăunătoare pentru carieră.

Rac

Fă un exercițiu: cere ajutorul prietenilor pe care i-ai ajutat de-a lungul timpului. Astăzi îți poți da seama cu adevărat cine este alături de tine și la bine și la greu.

Leu

Excesul de zel este nepotrivit în acțiunile de la serviciu. Nu te lăuda, nu te victimizaa sau nu face reproșuri celorlalți pentru că vei obține exact contrariul, adică ură și respingere.

Fecioară

Cu Mercur retrograd, nimic nu iese așa cum sau când trebuie, nici măcar ție, deci nu cere perfecțiune celorlalți. Lasă lucrurile să vină de la sine.

Balanță

Dacă o persoană de sex opus îți va face complimente, nu înseamnă neapărat că are sentimente pentru tine. Evită să îți faci prea multe scenarii.

Scorpion

Suspiciunile legate de partener nu își au rostul. Nu te lăsa pradă ideilor pe care nu le poți demonstra sau teoriilor conspirației pentru că vei pierde.

Săgetător

Generozitatea ta va fi testată astăzi și îți vei pierde ușor răbdarea. Explici celorlalți că una este să vrei tu să ajuți și alta este să fii obligat să o faci.

Capricorn

Oftezi des când îți aduci aminte de relațiile amoroase pe care le-ai avut, de foști parteneri. Nu îți este neapărat dor, dar îți face plăcere să îți aduci aminte.

Vărsător

Te vei mira de reacțiile celorlalți, mai ales ale membrilor familiei, când le vei comunica diverse. Tu știi că vrei să le spui ceva, dar ei înțeleg cu totul și cu totul altceva.

Pești

Aveai așteptări mari în carieră, mai ales în urma unor discuții cu superiorii, dar astăzi vei afla că situația ta se va schimba. Nu este ceva grav, doar că ai nevoie de răbdare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel