HOROSCOP, miercuri, 5 iulie 2017

Balanță

Nu e genul tau sa te lasi prada depresiei, dar ceva ciudat se petrece azi, de parca schimbi radical macazul de pe o zi pe alta. Nu te lasa dominat de emotii, dar te paste o criza emotionala, o criza de isterie, o criza de lacrimi, o criza de personalitate... pentru ca te comporti ciudat. Incepi ziua cu o senzatie de trezire brusca la realitate, de parca ai lua o decizie ferma prin care vrei sa schimbi ceva de acum inainte. De azi esti cu totul altfel decat erai ieri, deci tine-te de decizia luata!

Scorpion

Daca iti vei uni fortele alaturi de colectivul in care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru ca sunteti foarte aproape de finish. Merita sa faceti un efort de vointa pentru a ajunge la capatul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar cativa pasi inainte de punctul final, dar vi se cere o participare totala, pentru ca sunteti atat de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se intrevede deja la final suna promitator si va stimuleaza sa trageti tare pe ultima suta de metri.

Săgetător

Joci un rol cheie in rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multa lume isi bate capul. Tu esti bine pregatit la nivel teoretic, ai acumulat deja informatiile necesare pentru solutionarea situatiei de fata, dar astepti sa ti se ceara parerea. Consideri ca, daca te bagi fara sa fii consultat, ar fi un semn de infatuare. Iti cunosti valoarea, si altii ti-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte in banca ta pana cand colaboratorii ajunsi in impas vor ajunge la concluzia ca trebuie sa apeleze la tine. Abia dupa aceea orgoliul tau se va umfle in pene!

Capricorn

Presimti ca se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama dar, in loc sa folosesti timpul ce te desparte de acesta intr-un mod constructiv, stai si-ti torni singur cenusa in cap, lamentandu-te intruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar daca nu e vorba de un eveniment fericit, si aceasta tocmai pentru ca ai fost avertizat si ai timp sa le aranjezi pe toate in asa fel incat sa nu te afecteze urmarile neplacute. Zi mersi ca mai ai cateva zile la dispozitie pentru a te pregati sufleteste ca sa treci cu brio peste acel hop.

Vărsător

Dorul te cheama spre zona ta de bastina, spre casa parinteasca sau spre o localitate indepartata unde se afla ceva drag sufletului tau. Ai sanse sa vezi cu ochii tai acel loc la care visai, incat calatoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a intalni fericirea si de a-ti implini visele. Pe unde treci, vezi locuri frumoase, peisaje incantatoare, oameni placuti, iar deplasarile sunt astfel cea mai rapida metoda de relaxare pentru tine. Pleaca la drum, asadar!

Pești

Participi la un proiect ce implica resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atat timp cat pastrezi un echilibru intre componentele acestui proiect, fara a aluneca spre exces de zel in nicio parte! Daca investesti energie, timp si pasiune, daca mai ai ocazia de a-ti pune in valoare si talentele native, atunci ai toate motivele sa fii multumit de rezultate, pentru ca este un plan care iti face mare placere. Nu e doar o obligatie sau o rutina, ci chiar e o adevarata bucurie sa iti aduci contributia, tocmai de aceea si rezultatele sunt excelente!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel