Horoscop, miercuri, 31 octombrie, 2018

Horoscop. Deşi sunt obosiți din cauza unui program arhi-încărcat, Capricornii sunt nevoiți să se concentreze asupra unei sarcini noi. Balanțele nu ar trebui să-i privească  pe cei cu care discută ca pe o copie a lor, pentru că nu au cum să găsească un om atât de asemănător lor.

Horoscop, 31 octombrie 2018, BALANȚĂ

Nu-i privi pe cei cu care discuţi ca pe o copie a ta, pentru că nu ai cum să găseşti un om atât de asemănător ţie. Coboară ştacheta pretenţiilor atunci când îţi cauţi un partener – indiferent de planul unde ai nevoie de un tovarăş: în afaceri, în muncă sau în cuplu – pentru că toţi sunteţi unici în felul vostru.

Mai bine cauţi pe cineva diferit care să te completeze, chiar şi diametral opus, astfel încât relaţia voastră să se bazeze pe complementaritate, nu pe similaritate. Te-ai plictisi repede de cineva care să-ţi semene, pentru că nu numai calităţile tale le are, ci şi defectele tale. Mult mai bun e cineva care nu are nimic în comun cu tine, ca să vă uniţi astfel forţele la un loc.

Horoscop, 31 octombrie 2018, SCORPION

În spațiul tău intim intră un musafir nepoftit a cărei prezenţă nu o agreezi deloc. Popular vorbind, nu e în toate minţile şi preferi să plece cât mai repede, pentru că ai impresia că infestează atmosfera în jurul său cu zvonuri false, cu poveşti exagerate, cu o stare de panică.

Nu că te-ar influenţa cumva – pentru că tu eşti mult prea deschis la minte ca să gândeşti negativ ca celălalt – dar această atmosferă te frustrează, te face să te închizi în tine. Fă un efort să-l ţii la distanţă pe acest intrus cu care nu poţi fi de acord: prea vede în jur doar răul, doar pericole, doar duşmani, or tu eşti mult mai optimist şi mai luminos.

Horoscop, 31 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Vrei de undeva o îndrumare sau un răspuns? Atunci ascultă ce cântă la radio: de acolo vine inspiraţia! Dacă ai talente muzicale, încearcă să le foloseşti mai des, chiar și în activitatea ta de zi cu zi, nu performând neapărat în acest domeniu, ci măcar însoţindu-ţi toate acţiunile de un fond muzical adecvat.

De fapt, nu muzica în sine are acum o conotaţie specială pentru tine, ci mai mult versurile cântecelor, ca atare ascultă cu mai mare atenţie textele!

Că asculţi în metrou un cântec sau doar folosești muzica pentru a crea un mediu de lucru mai reconfortant, vei încheia ziua cu un sentiment ciudat, cum că acel text auzit îţi era chiar ție dedicat.

Horoscop, 31 octombrie 2018, CAPRICORN

Deşi eşti obosit din cauza unui program arhi-încărcat, eşti nevoit să te concentrezi asupra unei sarcini noi. Pentru că e pe placul tău, practic te vei dedica ei, pentru că întotdeauna îţi plac noile provocări şi spui oricând prezent noutăţilor.

Mai greu va fi să te întorci la treburile lăsate deoparte pentru a face loc noutăţii, dar dacă tot s-a ivit ceva atât de incitant, merită să duci la capăt, fără să te gândeşti câte altele aşteaptă la rând în agenda ta plină. Nu spui nu lucrurilor complet noi, chiar dacă nu-ţi vezi capul de treburi.

Horoscop, 31 octombrie 2018, VĂRSĂTOR
Azi scoţi la iveală o latură a personalităţii tale pe care cel drag nu a remarcat-o înainte. E rezultatul unui îndelungat proces de transformare personală, la care chiar el şi-a lăsat amprenta.

Datorită lui, eşti alt om acum, după câteva luni sau câţiva ani de relaţie, şi simţi nevoia să-i arăţi partenerului că el e direct responsabil de ceea ce ai devenit tu în timp.

Iubirea te transformă, te face mai bun, te stimulează să evoluezi în permanenţă pentru a ajunge la perfecţiune. Altfel te comporţi cu jumătatea ta când ştii că te iubeşte aşa cum eşti, şi vrei să te descopere şi mai mult, şi mai profund, şi din alte puncte de vedere.

Horoscop, 31 octombrie 2018, PEȘTI

De la o vreme, nimic nu mai evoluează, nu mai apare nimic nou, ţi-ai pierdut şi interesul, şi cheful, şi energia, deci nu mai ai nicio tragere de inimă să duci mai departe ceva ce nu se mai urneşte din loc. Dacă vezi că acel proiect început demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine să te gândeşti din ce în ce mai serios să-i pui punct decât să-l continui fără rost.

Te tentează să-i pui punct aici, şi bine faci, pentru că ce ai avut mai bun de câştigat de pe urma acestui plan ţine deja de trecut. Închide capitolul, extrage concluzia finală şi caută-ţi altceva de făcut!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel