Horoscop, miercuri, 30 octombrie 2019

Horoscop. Săgetătorii sunt urmăriți de un sentiment de nesiguranță, deși nu se po plânge de viața lor. Gemenii vor  avea tendința să exagereze orice astăzi, să facă din țânțar armăsar.

Berbec

Ești obligat să rezolvi problemele create de alții. Vei comenta și te vei plânge, dar altă soluție nu ai. Cu puțină înțelepciune, vei transforma acest moment într-o oportunitate.

Taur

Partenerul se mai detașează de tine, încearcă să se descurce singur și va dura puțin timp până când va reuși. Are nevoie de încurajări de la tine.

Gemeni

Vei avea tendința să exagerezi orice astăzi, să faci din țânțar armăsar. Din păcate, vei proceda astfel și cu persoanele dragi, care nu sunt vinovate cu nimic.

Rac

Toți se bazează pe tine, atât la serviciu, cât și acasă. Muncești până la epuizare și nu reușești să refuzi pe nimeni. Nu îți neglija măcar mesele și somnul.

Leu

Lasă orgoliul atunci când simți că nu mai faci față. Dacă vei cere ajutorul, sigur se vor găsi persoane care vor fi dispuse să te sprijine necondiționat.

Fecioară

Mercur a intrat deja în zona de retrogradare, iar tu vei deveni foarte agitat și zăpăcit. În plus, parcă și toți ceilalți se mișcă prea încet sau provoacă multe întârzieri.

Balanță

Venus, guvernatorul tău, se apropie de Mercur, deci vei reuși să îți declari cu ușurință sentimentele sau nemulțumirile față de partener sau de persoana pe care o placi.

Scorpion

Nu te baza deloc pe ceilalți, din niciun punct de vedere. Caută să găsești singur soluții sau metode prin care să îți rezolvi problemele. Există riscul să fii dezamăgit exact de cele mai dragi persoane.

 Săgetător

Te urmărește un sentiment de nesiguranță, deși nu te poți plânge de viața ta. Nu te lăsa acaparat de frici, asigură-te că nu le lași să îți afecteze rutina zilei.

Capricorn

Un prieten îți va da bătăi de cap și te va convinge foarte ușor să îl susții financiar. Asigură-te că nu îi faci mai mult rău decât bine. Unor persoane e bine să le deschizi ochii oricât de dură ar fi realitatea.

Vărsător

Ai posibilitatea de a te răzgândi cu privire la o decizie legată de cariera ta. Poate te-ai grăbit și mai vrei puțin timp să faci anumite verificări. Profită și nu te lăsa până nu ai toate detaliile necesare pentru schimbare.

Pești

Cu atitudinea potrivită, astăzi vei avea foarte multe reușite. Contează să te prezinți în fața oamenilor cu multă încredere și curaj, să fii autentic și sincer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel