Horoscop, miercuri, 3 octombrie, 2018

Horoscop. Săgetătorii abia aşteaptă un eveniment faţă de care au o atracţie specială, pentru că îl privesc ca pe o eliberare de stres, ca pe o evadare din cotidian. Peștii nu prea sunt în apele lor, nici starea lor fizică nu e prea grozavă, şi nici anturajul nu e mai vesel pentru a le  distrage atenţia de la probleme.

Horoscop, 3 octombrie 2018, BALANȚĂ

Nimic nu durează veşnic, deci nici relaţiile în care eşti implicat nu pot continua la fel toată viaţa, ca atare fii oricând deschis spre schimbări şi din acest punct de vedere.

Că se mai schimbă prietenii sau colegii, că se mai schimbă până şi partenerii, trebuie să fii deschis spre nou, pentru că relaţiile respective au ajuns la un nivel care nu mai avea nimic bun de oferit li e mai bine să se termine.

Mergi mai departe cu recunoştinţă că acei oameni au trecut prin viaţa ta pentru o vreme, dar nu te ţine cu dinţii de ei. În afară, poate, de familie, nimeni nu e legat de tine pentru totdeauna. Oamenii apar şi dispar din calea ta: aşa e viaţa!

Horoscop, 3 octombrie 2018, SCORPION

Familia e alături de tine trup şi suflet într-un moment ca de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună şi cei dragi ţi se alătură cu bucurie, cu entuziasm, cu energie pozitivă, îndreptând spre tine toată dragostea lor!

E un moment superb, cu o intensitate emoţională imensă, care se resimte arareori în viaţă: la căsătorii, la venirea pe lume a unui copil, la o mare reuşită în plan personal.

Împărtăşeşti cu ei această fericire imensă şi prezenţa lor te motivează şi mai tare să porneşti cu şi mai mult optimism spre orizonturile care se arată înainte-ţi. Totul va fi bine şi credeţi cu toţii, cu tărie, în asta!

Horoscop, 3 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Abia aştepţi un eveniment faţă de care ai o atracţie specială, pentru că îl priveşti ca pe o eliberare de stres, ca pe o evadare din cotidian. Poate e o intalnire mult visata, o călătorie de la care ai mari aşteptări sau doar o revedere cu prietenii pe care o presimţi ca fiind cu totul specială. Priveşti spre viitor cu un soi de optimism dus la extrem, ceea ce nu e o noutate la tine, dar nici nu laşi lucrurile să ajungă ele singure acolo, ci le grăbeşti cumva evoluţia pentru a te bucura mai repede de ceea ce visezi să ţi se întâmple.

Horoscop, 3 octombrie 2018, CAPRICORN

Relaţia ta cu reprezentanţii unor instituţii importante se va dovedi a fi fructuoasă, în ciuda birocraţiei supărătoare. Dacă baţi la uşa unui birou oficial pentru a cere o soluţionare la problemele tale, adu-ţi aminte de câteva aspecte esenţiale pentru a obţine mai uşor ceea ce cauţi: amabilitate, tact, multă răbdare, un dram de supunere, pentru că aşa merge relaţia cu instituţiile statului.

Vor să vadă la tine că-i priveşti ca pe nişte zei în mâinile cărora se află cheia problemelor tale. Important e să-ţi atingi tu scopurile, indiferent de mijloacele folosite!

Horoscop, 3 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

N-ai cum să te simţi bine într-o atmosferă atât de sumbră ca cea în care nimereşti azi fără voia ta, ca atare, dacă vrei să salvezi ziua, trebuie să ieşi de urgenţă din acel spaţiu.

Resimţi încărcătura energetică negativă care planează peste tot în jurul tău, pentru că, în preajma ta, s-au adunat numai oameni pesimişti, negativişti, care se plâng de toate necazurile pământului, or tu nu ai nicio legătură cu suferinţele şi grijile lor.

Numai de tine depinde să ieşi de sub influenţa lor nefastă, ca atare, dacă nu ţi-e pe plac ce vezi în jur, ajunge doar să ieşi afară. O gură de aer proaspăt te va elibera de senzaţia neplăcută!

Horoscop, 3 octombrie 2018, PEȘTI

Nu eşti în apele tale, nici starea ta fizică nu e prea grozavă, şi nici anturajul nu e mai vesel ca să-ţi distragă atenţia de la probleme. Nici vorbă de optimism astăzi, eşti puternic influenţat de compania nefastă în care ai nimerit.

Dacă faci echipă cu persoane bolnave, singure, nemulţumite, depresive, fii sigur că ceva din starea lor proastă se va transmite şi la tine ca atare alege-ţi cu mai multă exigenţă anturajul. Nu doar despre probleme, boli sau lipsuri vrei să auzi tu poveşti astăzi!

Citeste mai multe pe teotradafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel