Horoscop, miercuri, 3 aprilie, 2019

Crişan Andreescu / 02 apr 2019 / 17:53 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Unii dintre Scorpioni vor fi nemulţumiţi de ei înşişi astăzi, pe când  Săgetătorii au noroc şi reuşesc în tot ce fac. 

Balanţă

Ai putea să începi ziua puţin deprimat. Şi asta din cauza unui defect minor pe care l-ai exagerat când te-ai privit în oglindă, sau din lipsă de sprijin moral din partea celor dragi. Altfel, ziua promite să treacă fără probleme. E cazul să te concentrezi mai mult asupra problemelor de care depinde viitorul familiei tale. Spre seară se recomandă puţină mişcare.

Scorpion

Unii dintre Scorpioni vor fi nemulţumiţi de ei înşişi. Nu lăsa autocritica să interfereze cu afacerile şi cu negocierile. Ar putea să perturbe o întâlnire publică. Alt moment neplăcut al zilei: vei avea o lipsă de finanţe, cineva e posibil să nuşi acorde împrumutul aşteptat, sau nu vei primi nişte bani pe care i-ai dat cuiva mai demult. E posibil chiar ca cineva din familie să refuze să te ajute. Nu te descuraja.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii au noroc şi reuşesc în tot ce fac. Este cea mai potivită zi pentru teste, examene sau prezentarea către şefi a unor proiecte personale. Fereşte-te, în schimb, de persoanele care îţi consumă energia, de "vampirii" emoționali. Stai aproape de oamenii care te inspiră, te încurajează şi îţi dau energie pozitivă. Astrele îţi recomandă să fii mai atent cu persoana iubită, să-i acorzi mai multă atenţie.

Capricorn

În 3 aprilie, Capricornii nu trebuie să accepte provocările. Există riscul să fii "faultat" de colegii lacomi şi invidioşi. Poate că nu ar trebui să ai prea multă încredere în toţi cei care par a fi de încredere. În schimb, ai noroc în afacerile financiare. De asemenea, vei face o achiziție scumpă, după ce primeşti o sumă importantă de bani. În dragoste, nu ţi se recomandă să rişti, să porţi conversaţii prea serioase sau să îţi faci planuri îndrăznețe.

Vărsător

Vărsătorii vor fi extrem de obosiţi, astăzi. Este posibil ca lucrurile să vină peste tine ca un bulgăre de zăpadă, şi totul să se transforme într-o avalanșă. Nu-ţi fie frică să ceri ajutorul celor pe care i-ați ajutat de mai multe ori. Seara, vei fi apatic. Încearcă stai singur cel puțin două ore. Citeşte sau ascultă muzica preferată.

Pești

Peştii vor fi melancolici. Este posibil să te afunzi într-o tristețe nedorită, să pierzi șansa de a reuşiîn treburile personale sau profesionale. Depresia îţi poate afecta sănătatea. Ia în considerare aceste avertisment şi nu te lăsa dominat de negativism. Astăzi, poţi avea noroc în dragoste. Încearcă un flirt, poate îţi găseşti jumătatea. Cei care caută iubire ar trebui să fie deschişi întâlnirilor virtuale. Peștii căsătoriți ar trebui să-şi complimenteze mai des soțiile.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29