Horoscop, miercuri, 29 aprilie 2020

Horoscop. Nativii Fecioară vor avea multe drumuri de făcut. 

Berbec

Ai vrea să oferi mai multă atenție membrilor familiei. I-ai cam neglijat, dar ei nu ți-au făcut deloc reproșuri. Vei fi mai leneș.

Taur

Ești preocupat de modul în care comunici și vei cere constant părerea celorlalți. Cheltuielile pentru gospodărie se vor înmulți. 

Gemeni

Stai prea mult în trecut și refuzi să vezi care este prezentul. Amintirile fac parte din tine, dar nu te ajută cu mare lucru astăzi. 

Rac

Împrăștii bucurie tuturor celor din jur și vei primi la rândul tău, afecțiune și vorbe frumoase. Partenerul are pierderi financiare. 

Leu

Persoana iubită se comportă straniu în prezența ta. În loc să încerci să ghicești de ce, mai bine o întrebi în mod direct.

Fecioară

Ești pe drumuri toată ziua și nu prea îți convine. Superiorii ți-au încredințat anumite sarcini și nu poți să îi dezamăgești. 

Balanță

Astrele îți recomandă să te gândești mai mult timp la problemele mai vechi nediscutate în cuplu. Nu este o zi bună pentru cheltuieli. 

Scorpion

Partenerul îți dă un ultimatum. Vei fi nevoit să faci un compromis pentru a-i face pe plac. Recomandabil este să nu îi faci reproșuri. 

Săgetător

La serviciu, totul este foarte imprevizbil. Incertitudinea te pune pe jar și fără să îți dai seama, vei comite mai multe greșeli. 

Capricorn

Câteodată trebuie să te gândești doar la binele tău. Nu înseamnă că ești egoist, ci că te respecți și că te iubești. 

Vărsător

Primești vești de la rude, care te destabilizează. Încearcă să nu le pui prea mult la suflet și să fii mai implicat la serviciu. 

Pești

Verifică de mai multe ori dacă mesajele tale sunt trimise. Cel mai probabil te vei lovi de întârzieri sau defecțiuni ale unor dispozitive. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel