EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 28 iulie 2021

Horoscop, duminică, 14 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 14 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Jupiter se întoarce în semnul Vărsătorului unde va sta până pe 29 decembrie.

Vezi mai jos cum vei fi influențat de acest tranzit. 

Berbec

Vor reveni în viața ta unele planuri despre care ai discutat în prima parte a anului. Acum vor putea fi puse în practică.

Taur

Vei sesiza unele posibilități de avansare sau de schimbare a locului de muncă. Dar atenție! Totul se va mișca foarte încet.

Gemeni

Începe o perioadă bună pentru o a-ți extinde orizontul de cunoaștere. Ar fi bine să îți amintești ce îți doreai să studiezi.

Rac

Revin discuții despre bani împărțiți cu alte persoane, datorii, dar și despre modul în care ai realizat investițile în ultimele luni.

Leu

Relația cu partenerul se poate îmbunătăți, sau pot reapărea persoane din trecutul tău. Unele pe care ți le-ai dorit cu siguranță.

Fecioară

Condițiile de muncă se vor schimba. Vor fi mai multe proiecte și bineînțeles, vei depune efort suplimentar. Vei simți altfel timpul.

Balanță

Jupiter se va întoarce în zona bucuriei și a iubirii. Chiar dacă Saturn este tot acolo, va trebui să vezi ce te face fericit.

Scorpion

Vor apărea soluții la problemele referitoare la casă și situația familială. Și asta pentru că vei deveni mai încrezător în forțele tale.

Săgetător

Dacă te-ai tot chinuit să rezolvi chestiuni juridice sau administrative mai vechi, acum vei reuși să te ocupi serios de ele.

Capricorn

Până la finalul anului ai posibilitatea să te ocupi de creșterea veniturilor din muncă proprie. Sau să începi să economisești.

Vărsător

Începe o perioadă importantă. Până în decembrie, Jupiter te va ajuta să crești și pe plan profesional, și pe plan personal.

Pești

Jupiter îți va atrage atenția din punctul de vedere al sănătății. Și de asemenea, vrea să înveți să nu exagerezi cu munca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel