EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 28 februarie 2024

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Astăzi avem o conjuncție Soare-Mercur-Saturn în Pești. 

Avem o triplă conjuncție Soare-Mercur-Saturn în semnul Peștilor. Acest aspect ne obligă să devenim realiști, să nu mai evadăm, să nu mai fugim de problemele noastre. Și să le acceptăm, după care să învățăm să le procesăm într-un mod matur. Cu toții vom resimți epuizare mentală, lipsă de încredere, apăsare sufletească. Dar un lucru este cert: este o zi bună pentru decizii pe termen lung. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu forțezi nimic. Să lași viața să se întâmple. Și să încerci să eviți deciziile importante. 

Taur

S-ar putea să nu primești sprijinul așteptat de la unii prieteni. Dar nu este cazul să te superi, sigur vei rezolva tu singur problemele. 

Gemeni

Discuțiile cu șefii nu sunt neapărat pe placul tău, dar vei învăța numeroase lucruri care te vor ajuta în viitorul apropiat. 

Rac

S-ar putea să îți dai seama că vocea ta interioară este destul de critică. Poate că este cazul să fii mai blând cu tine însuți. 

Leu

Vor fi momente în care nu te vei regăsi deloc. Astrele îți recomandă să nu îți consumi energie în activități care îți dăunează. 

Fecioară

Partenerul poate fi mai dur și mai rece astăzi. Dar comunicarea deschisă și autentică vă va ajuta să treceți peste momentele grele. 

Balanță

Comunicarea cu colegii va fi defectuoasă. Cel mai bine ar fi să nu promiți marea cu sarea, dar nici să crezi promisiunile altora. 

Scorpion

Copiii îți vor da bătăi de cap. Apar neînțelegeri cu ei. Cei care nu au copii vor simți un gol interior de care vor încerca să fugă. 

Săgetător

Atmosfera din sânul familiei nu este deloc pe placul tău. Apar tot felul de reproșuri peste care nu poți trece atât de ușor. 

Capricorn

Ești persoana care are și o recomandare onestă, dar li o vorbă bună pentru ceilalți. Reușești să iei decizii foarte potrivite. 

Vărsător

Poți face un experiment astăzi. Să încerci să te abții de la unele cheltuieli. Să te preocupi doar de acelea principale. 

Pești

Vei fi filosoful de serviciu! Apropiații vor aprecia înțelepciunea ta și vor încerca să folosească sfaturile oferite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel