Horoscop, miercuri, 27 martie 2019

Horoscop. Astazi sunt sanse deosebite pentru Lei de a se ocupa de copii si de persoana iubita, iar la Tauri  persista astazi gandurile privitoare la finalizarea unor relatii parteneriale.

Berbec

In prima parte a zilei sunt momente favorabile pentru a te ocupa de segmentul financiar, respectiv pentru a face plati restante, cheltuieli necesare traiului zilnic sau pentru a pune la punct un plan financiar plauzibil pentru urmatoarele saptamani. Spre amiaza, dorinta de a te ocupa de activitati culturale, intelectuale este mare si ar trebui sa-i dai curs. Pot intra in discutie calatoriile si abordarea unor cursuri.

Taur

Persista astazi gandurile privitoare la finalizarea unor relatii parteneriale. In prima parte a zilei mai poti selectiona strategii de abordare a acestui segment. Insa trebuie sa ai in vedere si partea financiara implicata, atat in relatia de cuplu, cat si in relatiile profesionale. Gandeste-te pe indelete la cine si la ce mai pastrezi in viata ta. Dincolo de aparente exista amanunte interesante care ti se vor dezvalui pe inserate.

Gemeni 

Relatiile de munca sunt tensionate, existand riscul sa se destrame unele colaborari vechi. Insa tu esti cel care gestionezi incorect relatiile cu ceilalti sau situatiile ivite. Pentru ca mentalul este bulversat este mai greu sa-ti aduni gandurile sau sa depasesti angoasele. Depune eforturi permanente pentru a vedea partea plina a paharului vietii tale. Chiar exista aspecte de care te poti bucura din plin!

Rac

Se contureaza rasturnari de situatie la serviciu. Pe langa faptul ca ai multe de facut, mai intervine si faptul ca sunt urgente unele saricni de lucru sau ca sefii si colegii te sprijina prea putin. Revolva totul in ritmul tau si, pe cat posibil, concentreaza-te sa faci lucrurile cat mai corect. Sanatatea este vulnerabila si te pot necaji afectiuni vechi legate de ficat si de sistemului respirator. Seara aduce o binecuvântată relaxare.

Leu

Astazi sunt sanse deosebite de a te ocupa de copii si de persoana iubita. Cu toate ca spiritele se pot incinge foarte usor, daca esti rabdator, atent la nevoile si doleantele celor dragi vei putea depasi totul cu bine. Nevoile tale afective sunt greu de satisfacut de catre ceilalti, pentru ca ai asteptari nerealiste sau excentrice. Dupa-amiaza relaxeaza-te cu un hobby, insa antreneaza-i si pe altii.

Fecioara

Este nevoie sa te ocupi de casa si familie, deoarece sunt multe tensiuni, discutii aprinse cu membrii familiei si cu neamurile. Poti manifesta tendinta de a te refugia in activitatile profesionale si a lasa cumva de izbeliște ceea ce se petrece in mediul familial. Bine ar fi sa-ți asumi responsabilitățile și situațiile familiale, pentru ca altfel lucrurile nerezolvate vor lua amploare in viitorul apropiat.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel