Horoscop, miercuri, 26 septembrie, 2018

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Un hop financiar îi obligă pe Lei să oprească orice afacere în derulare până la noi ordine. Norocul Berbecilor  astăzi e o minunată capacitate de a se exprima liber, uşor, la obiect, astfel încât mesajul lor să-şi atingă extrem de uşor ţinta.

Horoscop, 26 septembrie 2018, BERBEC

Norocul tău, astăzi, e o minunată capacitate de a te exprima liber, uşor, la obiect, astfel încât mesajul tău să-şi atingă extrem de uşor ţinta.

Ai mereu ceva bun de spus lumii, ai pentru oricine o vorbă frumoasă şi un compliment ce face plăcere, iar ceea ce ai tu de transmis are un rol asupra cuiva care caută cu înfrigurare o cale sau o soluţie.

Practic, apari în calea unui prieten la momentul cel mai potrivit pentru a-i transmite o veste sau o informaţie de care aceasta are neapărată nevoie, deci vei deveni eroul lui! Spune ce ştii, transmite ce ai în minte, pentru că mulţi se vor folosi de informaţiile pe care tu le deţii astăzi.

Horoscop, 26 septembrie 2018, TAUR

Eşti la finalul unei etape şi, ca la orice moment de final, e vremea bilanţului. Eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns, consideri că ai făcut tot ce era mai bine pentru a ajunge aici, deci nu ai de ce să spui că se putea şi altfel.

Fii mândru de ceea ce ai construit până acum şi bucură-te de roadele palpabile ale eforturilor depuse, pentru că nu a fost deloc un demers simplu şi nicidecum scurt. Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci ai cu ce te lăuda!

Arată lumii ce ai realizat, pentru că sunt rezultate vizibile, palpabile, care pot fi încununarea cu succes a unui episod de maximă implicare din partea ta. A ieşit bine, bucură-te de rezultat!

Horoscop, 26 septembrie 2018, GEMENI

Eşti într-un punct de răscruce când oscilezi între ceva din trecut şi ceva din viitor şi nu ştii ce să alegi.

Momentul e ideal pentru a sta să cântăreşti situaţia cu recunoscutul tău talent de a compara ce ai pus pe cele două talere ale propriei balanţe, iar decizia la care ajungi va fi cea mai înţeleaptă.

Trecutul e bine să rămână acolo la locul lui, să nu-l mai scoţi la iveală, pentru că ţi-ai învăţat lecţiile din acele vremuri.

Acum e momentul să priveşti spre cel care vei fi mâine şi să începi să mai pui câte o cărămidă la construcţia ta personală. Ce a fost a fost, gata, s-a dus, închide capitolul de şi concentrează-te numai asupra celui care vrei să fii! Te-ai schimbat, acum eşti altul!

Horoscop, 26 septembrie 2018, RAC

Nu eşti lăsat să te exprimi în voie, aşa cum îţi place, ba chiar taci mai mult ca oricând, din cauza unor condiţii care te reduc la tăcere.

Te afli într-un mediu marcat de restricţii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate în care nu te poţi simţi în largul tău, tu, o fire liberă care face ce-i place!

Azi nu poţi face ce vrei, din cauza unor persoane care au grijă să-ţi atragă de fiecare dată atenţia că nu eşti decât un simplu executant, un pion pe tabla altuia de şah, stând la cheremul celor mai puternici.

Horoscop, 26 septembrie 2018, LEU

Un hop financiar te obligă să opreşti orice afacere în derulare până la noi ordine. Posibil să resimţi un gol în portofel, peste care vei trece, dar cât timp nu primeşti bani în plus care să acopere lipsa, nu poţi merge mai departe în ce ţi-ai propus.

Poate e vorba de o amânare a unei plăţi, de incapacitatea de a-ţi achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpăra acum un obiect pentru care ai făcut deja sacrificii, ca atare e bine să laşi investiţiile pe altădată. Momentan, nu mai sunt posibile şi nici recomandabile, dar în curând se va reechilibra balanţa.

Horoscop, 26 septembrie 2018, FECIOARĂ

Când nici nu te aşteptai, apare un musafir nepoftit, dar pe care îl primeşti cu inima deschisă. E o schimbare neprevăzută în program, deşi aveai altceva de făcut, dar aşa trebuie să te adaptezi noilor condiţii din mers.

Poate şi tu trebuie să pleci la drum pe nepregătite, şi, ca de obicei, lucrurile neplanificate în faţa cărora trebuie să dai dovadă de flexibilitate, sunt şi cele care ies cel mai bine.

Dacă ai avea timp suficient să le pregăteşti pe toate în detaliu nu ar ieşi la fel de bine care cele care te iau prin surprindere cerând de la tine promptitudine şi inspiraţie de moment.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel