HOROSCOP, miercuri, 25 octombrie 2017

Balanță

O situatie neprevazuta da peste cap toata linistea familiei tale, dar trebuie sa va adunati repede cu totii ca sa gasiti o solutie salvatoare. E ca si cum planurile facute impreuna cu cei dragi sunt stricate de o surpriza neplacuta ce va obliga pe toti sa modificati totul intr-o cu totul alta directie decat ati sperat. O defectiune in casa, un musafir nedorit, o cearta apriga intre partenerii de viata sau intre parinti si copii sunt cateva din momentele tensionate care agita spiritele intre peretii locuintei, cerand de la toti mai mult calm si toleranta decat de obicei.

Scorpion 

Suferintele din amor nu scutesc pe nimeni, iar azi tu esti primul vizat de aceste surprize neplacute. Poate nu se intampla nimic grav intre tine si persoana iubita, dar planeaza o atmosfera mai sumbra deasupra voastra, din cauza unor influente din afara cuplului. Daca unul din voi e incarcat negativ de emotii si griji, e clar ca isi va revarsa problemele si asupra celuilalt si veti suferi laolalta. Totusi, cel afectat simte nevoia de a-si spune pasul in fata celui drag, asteptand ajutor, sustinere si intelegere.

Săgetător 

Rareori gasesti oameni care se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine, cu care te poti intelege atat de bine, ca atare profita de bunele relatii pe care le ai cu acestia. Atmosfera e destinsa, vesela, prielnica unui dialog sincer si deschis, pentru ca va priviti unii pe altii cu optimism si incredere deplina. Sunt prieteni buni, ofera-le ceva din timpul tau, pentru ca merita sa te dedici lor cu entuziasm. Formati un grup strans unit in jurul unui subiect cu care sunteti cu totii de acord. Priviti lucrurile la fel, gandisi la fel, reactionati similar, deci veti si lua decizii asemanatoare daca schimbati permanent idei intre voi. Profita de aceasta minunata comuniune de pareri!

Capricorn 

Nu e bine sa te bucuri de raul altuia, dar daca necazul lui vine ca urmare a unor fapte rau intentionate ale acestuia, nu poti sa nu jubilezi cand il vezi ca-si plateste acum propriile fapte. Chiar daca nimeni nu e corect si chiar si tu, un om cinstit prin definitie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfactie usor malitioasa ca ti-ai dat rivalul la o parte iar acesta sufera consecintele fostelor sale erori. A venit vremea ca acesta sa plateasca pentru ce ti-a facut, dar ai grija sa nu-i intorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din razbunare!

Vărsător 

Nimeni nu te intrece cand vine vorba de discursuri, pentru ca ai o minte foarte organizata, informatii solide pe care te bazezi si un real talent oratoric. Daca ai ocazia de a vorbi in fata unui grup mai larg de persoane – fie ca e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia stransa in jurul tau – tot ce transpui acum in cuvinte este plin de invataminte, de informatii importante, si pot oferi si altora idei si inspiratie creatoare. Daca ai ceva de spus, spune-o sus si tare, nu sta in banca ta, pentru ca esti un as in conversatie si orice comunicare orala. Practic, o afirmatie pe care o faci azi cu voce tare se va transforma rapid in fapte deci poti sa verbalizezi una din marile tale dorinte, ca sa prinda contur mai repede.

Pești 

Fii cu mare bagare de seama la bugetul propriu, pentru ca azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenta ta caracteristica te poate tine departe de eventualele urmari nedorite, ca atare rezista oricarei ispite care-ti face cu ochiul. Chiar daca te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar daca vrei sa cumperi un obiect de care crezi ca ai mare nevoie, daca te lasi convins de tentatie risti sa ramai fara o suma de bani ce se va dovedi a fi foarte necesara in alta directie. Nu intra in banii pusi deoparte cu alt scop si incearca sa tii banii la saltea, pentru ca risti sa pierzi enorm, trecand de la plus la minus intr-o clipa.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel