Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, miercuri, 25 ianuarie, 2017

Berbec

Norocul poate aparea undeva de unde te astepti mai putin, de aceea ar fi bine sa nu refuzi vreo ocazie care nu-ti inspira incredere, pentru ca exact de acolo sare iepurele. E ca si cum esti gata sa refuzi o intalnire, sa eviti sa treci printr-un anumit loc sau sa dai cu piciorul unei situatii care ar putea avea efecte foarte bune, si daca te lasi pacalit de ispita negativa, iti vei da seama prea tarziu ce ai ratat. Ca atare fii pe faza la tot ce apare bun la orizont, mai ales la acele ocazii fata de care ai mari rezerve!

Taur 

Succesele acestei zile au un efect emotional extraordinar, pentru ca iti dau curaj si incredere in valoarea proprie. O persoana importanta te apreciaza sincer pentru ceea ce ai realizat si esti mandru de tine. Lasa modestia la o parte si profita de auspiciile foarte bune ale acestei zile in care chiar si cele mai dificile proiecte pot evolua spectaculos. Fa un pas in fata si spune ca esti cel mai bun, deoarece reusita depinde foarte mult si de parerea pe care o ai despre tine.

Gemeni

Visezi frumos iar visele tale implica toata familia, pentru ca nu poti concepe viitorul fara cei dragi aproape. Discuti cu partenerul de viata despre o perspectiva noua spre care ai dori sa pornesti si, daca primesti din partea sa aprobare, vei trece imediat la fapte. Ai nevoie doar de sustinere, in rest esti capabil de adevarate miracole, pentru ca atunci cand e in joc fericirea familiei, dai tot ce ai mai bun! Cat timp stii ca ai adepti care cred in tine si te incurajeaza in directia aleasa, nimic nu te poate opri din elan.

Rac 

Se deschide in fata ta o aventura noua, foarte incitanta si foarte atractiva, dar te prinde cumva pe picior gresit. Tu nu ai curajul sa pornesti pe aceasta noua cale, ai impresia ca e prea greu, ca nu esti pregatit, ca ai alte treburi mai importante de rezolvat si tot cauti scuze s-o refuzi. Nu ar trebui sa pierzi sansa aceasta, dar ceea ce te sperie pe tine cel mai mult e necunoscutul. Cum nu prea stii incotro duce aceasta cale, preferi sa-i dai cu piciorul, ceea ce ar fi pacat... Nu refuza, eventual mai informeaza-te, dar nu renunta la idee atat de usor!

Leu

Aveai incredere totala in cineva, desi intuitia iti tot atragea atentia ca in spatele bunelor sale intentii s-ar mai afla si altceva. Azi ai norocul de a descoperi brusc, fulgerator, care e adevarul, si nu mai poti fi pacalit ca inainte. Daca tot ai aflat cum e el cel adevarat si ce ascunde in spatele aparentelor inselatoare, trebuie sa iei masuri rapide, ca sa nu-l mai lasi sa-ti stea prin preajma. Va incerca, prin ipocrizie si falsitate, sa te recucereasca, dar nu-i mai merge. Te-ai trezit din iluzie, din minciuna, din visare si chiar daca suferi dupa socul adevarului, macar esti multumit ca l-ai aflat.

Fecioară 

Unii incearca sa te opreasca din elan, vorbindu-ti despre viitorul unui proiect in cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie sa asculti ce spun acestia. Ei nu se simt in stare sa faca fata acelei provocari si, pentru ca altadata au esuat, vor sa te influenteze si pe tine sa te opresti, sa nici nu mai incerci. Nu te lua dupa ei si implica-te serios in aceasta actiune care se deschide in fata ta. Daca ei nu au reusit, nu inseamna ca toti ceilalti vor esua ca si ei. Tu te bazezi pe alte resurse si, la urma urmei, fiecare cu norocul lui. Implica-te in aceasta noua confruntare cu incredere deplina in sansele tale, pentru ca la tine va fi altfel.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel